MUDr. Hana Arenbergerová

Zubař Více

Kontaktní údaje

Praktický zubní lékař
Starodubečská 99, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Chtěla bych i touto cestou poděkovat paní doktorce za vždy perfektně a s láskou provedenou práci. Chodíme jsem celá rodina již 18 let a nikdy jsme neměli žádné výhrady. Musím i též vyzvednout ochotu přijmout pacienta bez objednání v nouzové situaci. U nás je to Paní zubařka s velkým P. Děkujeme.

Po dlouhých letech jako klienti hodnotíme.Absolutní profesionalita a perfektní přístup k pacientům. Prostě SUPER.

Paní doktorka je velmi šikovná, vše dostatečně vysvětlí, její odvedená práce je výborná.
Má k ní jednu obrovskou výhradu a to, že při zákrocích nenosí ochranné rukavice. Píše na klávesnici, osahává všechny možné šuplíky, sahá na kde co a pak neumyté ruce strčí pacientovi do úst. Někdy je to přímo nechutné dívat se, na co všechno před tím sáhne. Zubaře bez rukavic jsem zatím nezažil - bohužel zatím nemám žádnou jinou zubařku - toto mi u paní doktorky Arengergerové VELMI vadí.

Velmi dobrá zubařka

K paní doktorce chodíme celá rodina a jsme moc spokojeni. Nepatří mezi zubaře co chtějí jen "vydělat" na nejdražších implantátech, ale vždy adekvátně doporučí a vysvětlí alternativy. Opravdu jsme moc spokojeni a velmi doporučujeme.

Dlouholetá zkušenost, vynikající přístup ke klientům.

N

většinou se tady hodnotí přístup k pocientovi,ale to nejdůležitější, jak je odborně zdatná, jestli má zájem zuby zachraňovat tzn léčit, nebo většinou vytrhnout, to tady nevidím, a to je to nejpodstatnější u pacientů, kteří mají problémy se zuby od dětství a u zubaře jsou od dětství a velmi častým návštěvníky. A jestli je tam nějaký strach, pak právě jen ze ztráty dalšího zubu. Implantáty jsou v dnešní době velmi výnosný byznys ve stomatologii.

Vynikající profesionál s lidským přístupem. Chodíme k ní celá rodina už něco přes 20 let. Kéž by v Dubči byly zastoupeny i ostatní lékařské obory lékaři stejných kvalit, lékaři, kteří mají zájem o pacienta.

I

Výborná lékařka. Velmi pečlivá a šikovná. Výborně to umí i s dětmi.

Celá rodina jsme z ní nadšeni ! I já ,který před ordinací vždy utíkal ,jsem se dokonce díky ní naučil chodit na preventivní prohlídky . Jsme šťastni ,skutečně patří k tomu nejlepšímu ,co zde v obci máme !!!!