Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
K.Z.
Jsem moc spokojená. Poznala jsem i jiné dětské lékaře v okolí a neměnila bych. Paní Haiduková je velice milá, vstřícná, profesionální. Než předepíše antibiotika, pečlivě situaci zváží. Ráda pomůže, poradí. S dětmi zachází citlivě a mile.
Doporučuji. :)
výborná lékařka s hezkým přístupem k dětem, nenasazuje ihned zbytečně antibiotika, ochotná a vstřícná
Profesionální lékařka,ochotná,velice lidská mnohokrát pomohla i mimo pracovní dobu před takovou lékařkou smekám.Doporučuji je velmi dobrá lékařka.Moc děkuji paní doktorko za péči o Lukáška.
Paní doktorka odchovala mě a teď už jsem u ní registrovaná se svými 3 dětmi. Musím říct, že jsem naprosto spokojená. Je ochotná, velmi milá, k dětem citlivá. Jediné výhrady mám k nedávné změně sestry. Paní sestřička je podle mě drobet nevlídná a neochotná, ale možná jsem ji prozatím zastihla vždy v nějakém divném rozpoložení... Každopádně ale paní doktorku velmi doporučuji. A dávám praktickou radu závěrem: na každou prohlídku nebo návštěvu si sebou každopádně vemte tuny hraček a jiných podobných věcí, které by vám pomohly vaše ratolesti vybavit!!! Paní doktorka totiž žel nemá svou čekárnu nijak pro děti vybavenou! A nástěnný dětský metr a stůl zasypaný nějakými letáčky o očkování děti zcela určitě nezabaví dostatečně dlouho...
S. K.
Paní doktorku Haidukovou mohu doporučit na 100 %. Vždy když jsem potřebovala poradit vše mi vysvětlila. Vždy mi předepsala správné léky, které vyléčili mou dcerku. Kdykoliv se na ní mohu obrátit. Příjemná, ochotná, pečlivá, profesionální!
100%
Vítězslav Beloš
Byla lékařkou obou mých kluků a každý chce pro své děti to NEJ.
Děkuji pani doktorko za všechno!!!
Příjemná,ochotná,profesionální....
A.K.
Nejlepší. Proč? znám mnoho lékařů, ale s žádným nejsem spokojená jako s paní doktorkou. OChotná,vstřícná,prostě v pohodě.Doporučuji.
M.H
Milá paní doktorka, doporučuji.
Renáta
Již osm let, prakticky od narození dcery, navštěvujeme tuto paní doktorku. Je to velice příjemná paní. Když jsem něčemu nerozuměla, tak mi vše velice ochotně vysvětlila. V případě potřeby přijela i k nám domů, když byla dcera nemocná, a to dokonce i dvakrát v jednom dni v pozdních večerních hodinách. Potom už doporučila převoz do nemocnice, protože se zdrav. stav dcery velmi zhoršil. Naštěstí toto rozhodnutí padlo včas a dcerka si v nemocnici poležela "jen" týden. Jsem u ní velice spokojená. Sestřička je také milá. Obě mají k dětem velmi hezký vztah. Což jsem ocenila zvláště při různých očkováních, kdy se dcerka bála injekce. Neměnila bych.