Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Eliska S.
Nejlepší pani doktorka jakou si muzeme prat. Pani doktorka s velkym P. moc si toho vazime, ze k ni muzeme chodit
nejlepší dětská doktorka kterou znám, milá, přijemná a pozorná.
Nejlepší paní doktorka, kterou znám !!!
Úžasná,charismatická,milá a pracovitá paní doktorka, každé mamince doporučuji, navíc má i milou a hodnou sestřičku.
Špronglovi
Jako matka dětského pacienta jsem velice spokojena.Přístup paní doktorky je profesionální,navíc lidský.Vždy příjemná a k dětem velice vstřícná.Prostě lékařka na svém místě.Své pozitivní fluidum úspěšně přenáší na svou sestřičku i veškeré okolí.Děkujeme
Zdražilová
Paní doktorku mám velice ráda a i můj syn k ní rád chodí. Je sympatická a s dětmi to umí. Myslím,že jsem si vybrala dobře.
LN
Paní doktorka u mé dcery velmi brzy objevila celiakii, a proto jsme mohli brzy začít s dietou, která je u těchto lidí životně důležitá.
Paní doktorka u mě přehlédla artrozu a začínající sklerozu cév,místo toho mě léčila zablokovaný krk s kterým jsem nic neměl. Musela mě spravit až moje nová paní doktorka, ke které jsem přešel
skvělá paní doktorka
opravdu "Paní doktorka"- skvělý odborník nic nezanedbá jde jí o děti a jejich zdraví