Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Dáša F.
Pan doktor byl ohleduplny, milý, vstřícný, moc hezky přístup a věnoval se mi měla jsem zlomenou ruku výborný doktor. Spokojenost mohu jen doporučit. D. F
Janáková
Skvělý odborník :-)
Přes šest let jsem řešil zarůstání nehtů u palce u nohou, přes nesčetné zákroky na ruzných ambulancí,kdy mi bylo řečeno na 99% se Vám to už nevrátí a při dotazu zda lze udělat nějaká plastika aby už nehty nezarůstali, mi bylo řečeno,že nic takového neexistuje. Pak jsem dostal kontakt na tohoto skvělého doktora a při první prohlídce mi řekl, že uděláme plastiku nehtového lůžka a od té doby bez problémů.
Jiz delsi cas k tomuto lekari chodim a nazor na nej neodpovida je velmi peclivi svou praci vykonava vzorne k lidem je mily dal me 7 zakroku jeden byl opravdu velky operace velkeho materskeho znamenka pozorovat ho pri praci byl lekarsky koncert dnes mam jiz ruku shojenou a presto ze byl rez velky jizva nepatrna kazdy me rika kdo tu operaci delal na jake plastycke chirurgii rikam vsem ze pan doktor Jaremenko ze Zruce nad Sazavou velice si ho vazim a vsem mohu jen doporucit nejlepsi chirurg .JANA T.
I přesto,že jsem na tohoto lékaře slyšel samé špatné hodnocení tak tedy nesouhlasím s těmi klepy co o něm jdou!Jako lékař naprostý profík!!!Lidi zamyslete se nad s sebou!!!Je velmi svědomitý a ochotný!
T.B.
Skvělý odborník, vždy nám pomohl. Moc dobře se stará o své pacienty.
V případě problému doporučiji vyhledat jeho pomoc.