Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
MZ
Ten pán je myslím bůh,zaslouží si obdiv .Za sebe mohu povědět , že takový odborník s tak vynikajícím přístupem je jenom jeden . Pane primáři moc děkuji za vše co jste pro mne kdy vykonal!!!!!!MZ
Honza B.
Mně operoval mamku. Ještě půjde jednou, tak už to snad bude v pohodě. Také říká, že je to výborný člověk. Mimo odborných publikací napsal ještě knížku "Ukradené slunce". Mamka jí právě dočetla. Popisuje to jeho dětství. Neměl to v životě vůbec jednoduché...
Po mých zkušenostech u jiných chirurgů.Je to ten nejlepší z nejlepších,s lidským
přístupem,rozumí své profesi.Doporučuji.J.F.
mám čest být jeho pacientem 19let a po předchozích zkušenostech s chirurgickými zákroky jiných lékařů na mé osobě nic jiného nemohu ani napsat*Vlasta Rozová*
Luděk Čulík
Opravdový specialista
Ducháčová J.
Myslím, že je to jeden z mála lékařů s lidským přístupem a hlavně skutečný lékař, který si zaslouží úctu. Ošetřoval i mého taťku a opravdu nám moc pomohl. Patří mu mé veliké díky.
Dimitris Karadzos, Dvůr Kr.
S výhradou. Profil si kazí účastí v zastupitelstvu městského úřadu.
pacoš
super,super,super prostě 1!!!
stefan ferko
znam ho osobne velmi profesionalni doktor ketry si zalouzi byt reditelem nemocnice semily a patricne byt hodnocen finacne
Zuzana
Doporučuji :-)