Ordinace léčby bolesti
U Vojenské nemocnice 1200, Praha

Zobrazit ostatní profily anesteziologů v okolí

B
Umístění: Ordinace léčby bolesti

Veliká spokojenost.Paní doktorka pomohla nejen mne, ale i dalsím 2 clenum nase rodiny. Dekujeme . Muzu s cistým svedomím vrele doporucit!

Jsem velmi spokojena, mé migrény se zlepšily. Paní Galina je velmi příjemná a vždy dobře poradí a hlavně umí naslouchat. Dokáže odhalit, kde je problém, který se Vám projevuje ať už migrénou tak i jinými bolestmi a hlavně dodá homeopatické léky, které pomáhají... Díky JK

PANÍ HOMEOPATKA,to myslím že mluví za vše,protože tato paní doktorka ví co dělá.U homeopatik je potřeba vytrvat a výsledek se dostaví,nic nejde hned.

Profesionální i lidský přístup je nejlépe ocenit penězi,homeopatie pomálá a léčí odhodlané a připravené,znáte peklo depresí a chcete se ho zbavit,kvalita života se mi zlepšila a všichni na mne změnu po homeopatické léčbě poznali,každý komu jsem ambulanci doporučila byl spokojen,kdo vytrval nedá na homeopatii dopustit,vždy vítězí duch nad hmotou

Paní doktorka je příjemná, ochotná, ale to je tak všechno. Léčebný výsledek po několika měsících (a zaplacených několika tisících) zcela nulový. Možná se jen potvrdila neúčinnost homeopatie - za to by pak paní doktorka nemohla.

Výtečná lékařka, empatická vždy ochotná pomoci.
Je nejlepší lékařkou, kterou znám. Sestřička Jindřiška velmi ochotná, chápavá a milá paní.
Doporučuji všem, kdo hledají dobrého lékaře - homeopata

N

Velmi profesionální přistup, i sestřičky.Již řadu let je navštěvuji a jsem velice spokojena.

I já jsem velice spokojená. Vřele doporučuji

Velmi profesionální,ochotná,vstřícná a milá.Zatím nejlepší homeopat