Zobrazit ostatní profily hematologů v okolíCeník
jirisa
Mám dva nenahraditelné anděly,kteří mou nevyléčitelnou nemoc již patnáct let drží pod kontrolou.Jde o paní primářku Ivanu Hochovou a lékařku Gabrielu Vítovou.Obě skvělé odbornice i příjemné ženy,ochotné pomoci kdykoli.FN v Motole na Vás může být pyšná a já Vám za vše moc děkuji.Jiří Sazima
Pokud se zdravý člověk přesune na druhou stranu řady a stane se nemocným, má smůlu. To neplatí, jestliže se dostane do zdravotní péče „Gábině“, jinak paní doktorce Gabriele Vítové.Její příkladná pečlivost, starostlivost s maximální snahou pacienta vyléčit,je obdivuhodná. Chtěl bych veselé , milé , příjemné a starostlivé paní doktorce za její příkladnou péči poděkovat a zároveň mne i trochu mrzí, že mne již uzdravila a vypustila z pod ochranných křídel. . Děkuje Jiří Dočekal
Skvělá paní doktorka, pacientům se věnuje s mimořádnou péčí
Brousilová Alexandra
Dovolím si touto cestou poděkovat slečně MUDr. Gabriele Vítové ,ke které jsem se dostala po prodělané angíně se špatným krevním obrazem ( laicky řečeno ). Paní doktorka mě tak dlouho posílala na všelijaká vyšetření, až přišla na můj problém a poslala mě na příslušné oddělení. Chci poděkovat nejen za vysoce profesionální přístup, ale i za ten lidský, který je neméně důležitý. Motolská nemocnice může být pyšná na MUDr. Vítovou . Ještě jednou děkuji a hodně štěstí s pacienty i v osobním životě přeje vděčná pacietka.
Upravit nebo spravovat profilHematologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Hematologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Hematologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze