Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Veronika
Paní doktorka Stránská nám rodila naší dcerku Olivii, celý porod proběhl hladce, přátelská atmosféra a lidský přístup paní doktorky nám velmi pomohl! Nástřih a zašití proběhlo velmi profesionálně a po 14 dnech už o tom ani nevím. Paní doktorka je skvělá specialistka na pravém místě! V případě druhého porodu je paní doktorka opět jasnou volbou. Moc děkujeme!!! Veronika a Johannes
Brzák
Paní doktorka Stránská je člověk na svém místě, od první chvíle kdy jsme měli se ženou Terezkou tu čest se s paní doktorkou potkat, bylo to ještě na oddělení umělé reprodukce, se k nám chovala nejen jako velká profesionálka, ale chovala se k nám velmi pozitivně a lidsky a možná i to pomohlo tomu, že se nám podařilo počít přirozenou cestou a po celou dobu rizikového těhotenství nám paní doktorka pomáhala. Celý tento pohádkový příběh vyvrcholil včera na Tři krále, paní doktorka nám porodila naší krásnou a vysněnou dceru Julii, paní doktorko Stránská rádi bychom Vám touto cestou strašně moc poděkovali a věřte, že si Vás budeme celý život vážit za to jak velký a vyjímečný člověk jste! Děkujeme....Terezka Kočková, Roman Brzák a Julinka Brzáková
Paní doktorka rodila moji dcerku, vše proběhlo rychle a moje vnitřní poranění i nástřik krásně zašilo, že se vše velmi brzo dalo do pořádku a už bysme chtěli další miminko.
Marie Ryvolová
Na paní doktorku Stránskou mám výborné vzpomínky. Pomáhala na svět našemu chlapečkovi a byla skvělá. Taky mě výborně zašila, takže jsem do týdne po porodu skoro nevěděla o nástřihu :-) . Potom na oddělení šestinedělí při kontrolách se chovala moc mile. I mě moc mrzí, že nemá svou ordinaci :-( M. Ryvolová
Radka
Já mohu paní doktorku taky jen doporučit, je velmi pečlivá a důsledná. Z doby, kdy jsem byla hospitalizována v kladenské nemocnici, byla mUDr.Stránská jednou z těch, u nichž jsem věděla, že vážně dokáže a chce pomoci. Teď hledám nového gynekologa, od toho svého odcházím a když jsem uviděla jméno paní doktorky Stránské na těchto stránkách, zajásala jsem, ale bohužel předčasně...škoda, že na Kladně nemá praxi někdo takový jako ona, teď telefonuji jako o život, ale zatím bezúspěšně...ach, jo
Paní doktorka Stránská se o mě starala dva měsíce než jsem předčasně porodila chlapečka. Je opravdu profesionální a hlavně velice sympatická a příjemná paní(nebo slečna :-)...) Kdyby měla svojí ambulanci, také bych neváhala k ní přejít. Ale paní doktorka má na starosti část oddělení na gynekologii v nemocnici a práce má určitě hodně! Přeju jí mnoho pracovních, ale i životních úspěchů! Jsem opravdu ráda, že jsem mohla být v její péči! Mimo jiné- na kladenskou gynekologii a porodnici nedám dopustit, byla jsem spokojená s veškerou péčí jak všech doktorů tak sestřiček a samozřejmě další dík patří i sestřičkám na dětské novorozenecké JIPce!!! Hanka Fiedlerová, Kladno
Pani doktorka mi pomohla na svet s moji dcerou a byla super, hned bych k ni sla do ordinace!!
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka Stránská je moc hodná a profesionální byla jsem u ní v nemocnici v poradně když jsem čekala druhé dítě byla jsem s ní moc spokojená tedˇ k ní chodí moje sestra a je také spokojená paní doktorka je mladá a tak jí přejeme hodně pracovních úspěchů a kdyby měla paní doktorka soukromou ordinaci tak by jsme byly mezi prvníma co by k ní chtěly přejít.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze