Luky pošťák
Pi doktorka i pi sestřička jsou super, sestřička moc mila, pacienta přivita i uklidní, pi doktorka pečlivá ..a všechny neduhy vyléčí.
Hanka
K paní doktorce docházím od roku 2008,a opravdu si nemohu stěžovat je pečlivá hodná usměvavá no prostě příjemnájsem ráda ,že jsem u ní registrovanáa sestřička je taky velice ochotná a příjemná ,nevím kde berou lidi tu drzost ji pomlouvat ,(že ušmudlaná a špinavé nehty apd.)vždy upravená prostě super patří oběma dík
dobrá doktorka
vždy když jsem něco potřeboval, paní doktorka pomohla, napsala, poradila. je to jen o tom, jak se člověk chová, protože asi jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...lékaři jsou taky jen lidé, tak něvím, proč někdo na paní doktorku nadává. Petr Svoboda
nemohu si stěžovat,velice milá,a ochotná,totéž platí i o zdr.sestře:)
Vážení spoluobčané,při každé návštěvě Mudr.Rezkové jsem byl velice spokojen,nikdy jsem nic nedoplácel,naopak byla pí.doktorka ochotna přijet k nám domů,kde mě vyšetřila a nic jsem neplatil.Je vždy usměvavá a vždy ráda pomůže.Co se týče zdr.sestry,platí totéž.Byl jsem již několikrát očkován a nikdy jsem neviděl ani špínu za nehty ani modřinu.Vřele doporučuji.Karel Chýle
jae nejlepsi
Jana Bláhová
nemohu si stěžovat........každý z nás má nějaký názor udělá si svůj obrázek.Odklopte si svoji pokličku Vy paní co jste pošpinila pověst sestry i lékařky..konec konců když nejste spokojena dnes máte volbu se zaregistrovat k jinému lékaři..z mého hlediska si myslím,že né jenom Paní doktorka ale i pacienti by semnou souhlasili.
Václav
Na paní doktorku Rezkovou si rozhodně nemůžeme ztěžovat,konečně lékařka, na kterou se s důvěrou obracím s každým zdravotním problémem, je velmi ochotná,pečlivá a hlavně nezapoměla co je lidskost a pochopení