Práci psychologa se věnuji od roku 2005, kdy jsem ukončila studium jednooborové psychologie na FFMU v Brně. Po škole jsem nastoupila do Krizového centra pro děti a dospívající a současně s tím jsem zahájila psychoterapeutický výcvik Umění terapie v ISZ-MC v Praze. Systemický přístup je dodnes hlavním pilířem mé terapeutické práce. Jsou mi ale blízké i hlubinné přístupy psychodynamicky orientovaných škol, zejména jungovská psychoterapie, která mě oslovuje prací se sny a symboly a určitým spirituálním přesahem. Mou práci, a potažmo také můj celkový postoj k životu, dále ovlivnila metoda rodinných konstelací Berta Hellingera, kterou se v současné době učím u Bhagata Zeilhofera v meditačním centru Shangri La Osho. Od roku 2014 působím v Poradně pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy v Blansku na pozici psycholog – manželský a rodinný poradce. Jsem členkou Asociace manželských a rodinných poradců ČR.
Individuální psychoterapie • 700 Kč
Partnerská psychoterapie • 1 200 Kč
Rodinná psychoterapie • 1 200 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
700 Kč
Partnerská psychoterapie
1 200 Kč
Rodinná psychoterapie
1 200 Kč
Kateřina K.
Paní Nečasová je velmi empatická, dává dobré otázky, přitom pozná rychle jádro problému, nebála se ani párové terapie v neobvyklé konstelaci. Pomohla mi i po návštěvě. Pokud bych se rozhodla pro dlouhodobější terapii, obrátím se na ni.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně