Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíPacienti se zdravotním pojištěním
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Diagnostické vyšetření
Londýnská 160/39, Praha
ASKLEPION
Karlovo náměstí 8, Praha
L DermaMedEst
L.H.
Paní doktorku jsem navštívila kvůli aplikaci botoxu. Jednalo se o první aplikaci, takže jsem si nechala vše do podrobna vysvětlit a doptala jsem se na další procedury. Výsledek je dokonalý, ohledně komunikace s paní doktorkou jsem nadšená.
R. T.
Paní doktorka velice milá s přátelským přístupem. Byl jsem na kontrole se znaménky a jakékoliv podezřelé znaménko paní doktorka pečlivě zkontrolovala dermatoskopem. Z mé strany naprostá spokojenost.
Ivona K.
U paní doktorky jsem byla na kontrolu znamínek a nebolestivé odstranění jednoho z nich. Paní doktorka byla velmi milá a ochotně mi vysvětlila také následující léčbu, aby se mi ranka hojila co nejrychleji. Děkuji za výborný přistup k pacientovi.
B.N.
U Mudr. Kičmerové jsem využila estetické zákroky - aplikaci botulotoxinu ve dvou oblastech a určitě jsem u ní nebyla naposledy. S výsledku jsem nadšená a její přístup při aplikaci byl profesionální. Paní doktorka vše důkladně vysvětlila, utěšovala mě, byla velice šetrná, aby mě to nebolelo a dala si opravdu záležet. Po dokončení zákroku mi podrobně vysvětlila, jak o dané oblasti pečovat a za týden byl výsledek viditelný. Po vráskách ani památky. Nebylo potřeba ani žádnou korekci využít. Navíc je i lidsky skvělá, vždy veselá, velmi milá a s úsměvem na rtech. V únoru se těším na další návštěvu u ní.
L.J.
Paní doktorka mi pomohla s vypadávaním vlasů po porodu. Zkoušela jsem různé šampony, vodičky, ale bez efektu. Po konzultaci mi navrhla řešení, které má skvělé výsledky. Nejen že mi vlasy přestaly padat, ale rostou nové i na místech, kde jsem měla roky prořídlou kštici. Mezoterapie není příjemná, ale paní doktorka má šikovné ručičky, je milá a celou dobu si s Vámi povídá a tak člověk ani nepostřehne, kdy to má za sebou. Doporučuju všemi 10!
Tereza
Paní doktorka je moc milá, byla sem u ní na aplikaci botoxu. Vše pečlivě vysvětlila, vše výborně sedlo :) sem moc spokojená, víc takových doktorů
V.S
Nejlepší volba při léčbě akné. Přes několik let trápení a špatných zkušeností s ostatními lékaři, paní doktorka vyřešila přímo problém za několik měsíců. Velmi milá a ochotná.
Renata K., Praha 6
Po 4 letech přetrvávajících potíží, nespočetné návštěvy u různých dermatologů a spoustě utracených peněz za nesmyslné preparáty konečně vše vyřešeno během 3 měsíců. Děkuji, konečně mám svou dermatoložku....
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze