Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Maia T.
Taky se přidávám k hodnocení, paní doktorka je skvělá a jak už bylo řečeno ohromně lidská, chápavá, empatická a upřímná. Neměnila bych
Pavla M.
Byla jsem velmi mile překvapena vstřícností paní doktorky a zároveň profesionálním, lidským přístupem.
Jana B.
Paní doktorka je empatická, vstřícná, profesionální, jsem velmi spokojená a p.doktorku mohu všem doporučit
Ondřej Pavliska
Mám "bohužel" zkušenosti s hodně psychiatrama a musím říct, že paní doktorka Hermanová je opravdu nejlepší ze všech. Za prvé ví a za druhé, je opravdu strašně lidská. Popovídá si, není to jen o tom, že dá recept a zařve "dalšííí". Kdyby šlo, dal bych 10 hvězd z pěti ☺️
Lucie
Dneska první kontakt, jsem mile překvapená přístupem,řešením a vůbec....díky. Ihned se člověku žije líp a vrací se zdraví. Lucie
Petra Š.
Chtěla bych se zmínit o přístupu paní doktorky. Paní doktorka je velmi empatická, racionálně uvažující a snaží se nalézt ty nejlepší způsoby léčby. Jsem u paní doktorky již čtvrtým rokem a její přístup byl vždy velmi pozitivní, vstřícný a empatický. Jsem ráda, že jsem v její péči.
keška
šIKOVNÁ.