Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Karolina Š.
Paní doktorka je příkladem zájmu o klienta. Nenechá Vás utopit ve vlastní lítosti, pomůže svým názorem, jak problém řešit, nenapíše jen prášky a jdi. Vždy chce vědět, jak člověku je, jak se cítí a snaží se pomoci, aby se člověk co nejrychleji vrátil do svého běžného denního rytmu. Nemůžu již nic jiného, než vyseknout poklonu k jejímu profesionálnímu, chápavému jednání. Kéž by takových psychiatrů bylo více. Děkuji, že jste. Vaše chápavost a energie člověka nemůže nic jiného než postavit na nohy, aby fungoval.
Darina Němcová
Paní doktorka Novotná je skvělý profesionál s osobním přístupem k řešení problému každého jednotlivce. Paní doktorko děkuji a všem Vás vřele doporučuji!!!!!!
Hana
S přístupem paní doktorky jsem nadmíru spokojená.
Pokud někdo potřebuje osobní přístup jako já,objednejte se k ní.
Babočka
Paní doktorka je výborná, chápavá, pacienty neodbývá, jde k jádru problému. Moc mi pomohla a 100% doporučuji všem.
Hanka Z.
Nechápu, jak je možné, že tu paní doktorka ještě nemá žádné hodnocení. Je to člověk, který mi, bez nadsázky, zachránil život. Je to osůbka akční, veselá, plná života a přesto tak neuvěřitelně rozumí mně - já jsem pravý opak. Všem mohu paní doktorku jen a jen doporučit, je to skvělý člověk, plný pochopení a dobra a zároveň rázný a akční - nenechá Vás sedět doma, jen dlabat antidepresiva a hekat, že je Vám blbě - svou energií Vás dovede nakoupnout např. k skupinové terapii...která mne osobně neuvěřitelně pomohla...nikdy se na mne nevykašlala, ač má práce nad hlavu, vždy si na mne našla čas a já jsem cítila, že jí zajímá, co jí říkám, což obecně u psychiatrů - dle mé zkušenosti - bohužel není normou. Gábinko, moc Vám děkuju, za to, jaká jste a někomu tam nahoře za to, že jsem Vás našla! HankaZel.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze