Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Kdyby byla smrt stejně pomalá jako paní doktorka, tak je to fajn. Její tempo 2 pacienti za hodinu je na facku a plně souhlasím s tím že dá každému antibiotika ať už přijde s čímkoliv. Rozhodně dávám palec dolů.
3 hodinové čekání v lékárně..... Přišel jsme s bolestí v krku odešel s ANITIBIOTIKY za 1500,- na angínu prekyseleni zaludku paleni zahy.......
Bronislav Hlaváč
Že čekáte dlouho v čekárně? Zkuste se zamyslet proč asi!?! Možná to bude tím, že je tam hodně lidí a že se paní doktorka každému věnuje s náležitou péči. Nebo je pro Vás přijatelnější, když Vám lékař napíše ve dveřích nemocenskou či recept a ahoj?!? Zdraví není jen fyzická stránka věci. Chce to i péči o duši a paní doktorka je i dobrým psychologem. Dovede člověka vyslechnout, vcítit se do problému a poradit.
Jsem naprosto spokojen s tím, jak se paní doktorka stará o mé zdraví.
Co se týče sestry, tak si to jděte zkusit. Lidé Vám klepou na dvoje dveře, zvoní telefon, zapisuje karty, řeší dotazy pacientů, vede karty pacientů a to jak v písemné, tak i v digitální podobě. Je to psychicky vyčerpávající práce. Vím, o čem mluvím.
Lenka Pavlíková
Paní doktorka je dobrá, jsem s ní spokojená. Vyslechne, pomůže a pošle Vás na jaká vyšetření chcete. Je velmi hodná.
Gelnarová
Vynikající praktik,dobrý psycholog,člověk na svém místě s obrovskou trpělivostí a optimizmem.
pacient
Pokud holdujete antibiotikům - doporučuji , ovšem připravte se na dlooouhé posezení v čekárně ( minimálně 2 h ), ale samostatné vyšetření cca 2-3 min...!
Paní doktorka je velmi výborná lékařka,která mi hodně pomohla.Je výborný praktik,ale i psycholog.Moc jí děkuji a doporučuji všem,neznám lepšího lékaře.