Ortodontická ordinace
Devotyho 804, Pardubice

Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Umístění: Ortodontická ordinace Jiný

k paní doktorce chodím skoro 5 let a vždy se tam moc těším. hodnocení ostatních mě zaskočilo. krásná ordinace a perfektní přístup

Umístění: Ortodontická ordinace ortodontické konzultace

nelíbil se mi arogantní přístup paní doktorky - na objednání se čekalo více než půl roku, bez možnosti volby času. Nejprve jsme byli donuceni objednat se na zubní hygienu, poté až k paní doktorce, kde byl dceři obroušen mléčný zub. Následně jsme se měli objednat na kontrolu (opět asi až za půl roku), kde místo kontroly zubu nám bylo doporučeno objednat se znovu na zubní hygienu bez toho, aniž by se paní doktorka na zub dceři vůbec podívala. A to jsem si kvůli kontrole brala dovolenou.

A mimochodem - po doporučení předražených měkkých karáčků od zubní hygienistky měly dcery poprvé v životě zubní kazy (a ne jeden). Vrátili jsme se k původním kartáčkům doporučených naší paní doktorkou a od té doby nic...

takže za nás určitě nedoporučuji.

Z
Umístění: Ortodontická ordinace fixní rovnátka

K paní doktorce jsem chodila asi 6 let. Měla jsem fixní rovnátka,která se pak sundala a zuby mi podlepili drátkem. (Který je prý na 10 let) Dostala jsem snímací rovnátka,ale zuby se po čase stejně vrátily zpátky.

Paní doktorka je nespolehlivá a arogantní. Při počáteční agendě se k nám chovala jako k malým dětem a vykládala, jak všechno bude krásné a v pohodě. V realitě nedodržela ani finanční odhad, ani časový odhad léčby. Výsledky léčby byly chabé a navíc pomíjivé. Navíc měla léčba nepříjemné vedlejší efekty. Dodnes mám zdravotní problémy způsobené její léčbou a příště bych se jí vyhnul obloukem.

K paní doktorce jsem chodila zhruba 10 let a nemůžu si stěžovat. Měla jsem předkus, horní čelist menší než dolní, hrozilo mi sekání kostí. Nejprve jsem nosila vyndávací rovnátka, později fixní. Museli mi sice vytrhnout 6 zdravých první zubů, ale výsledek stojí za to. Zuby mám krásně rovné a rovnátka už 5 let nenosím. Přístup paní doktorky je velmi vstřícný a lidský. To, že rovnátka nejsou levná záležitost, to je pravda, ale jsem vděčná rodičům, že ty peníze obětovali a nyní mám zuby hezké.

Chodím k paní doktorce už s druhým dítětem. A jednoduché to s námi rozhodně neměla a nemá. Ceny jsou srovnatelné s jinými ( s dalšími dvěma dětmi chodím do jiné ordinace- důvod jednoduchý- kde nás byli schopni dříve objednat, tam jsme šli), takže můžu porovnávat. Pokud tam není něco ideální, tak jsou to prostory. Péče je v našem případě více než stoprocentní. P.V.

Nedoporučuji!!! Paní Bartheldiová mi nechala zbytečně vytrhnout dva zdravé zuby (prý by se to jinak nesrovnalo), Na jejich místě mi zůstaly v puse dvě mezery, ale přesto mi nechala sejmout rovnátka. Zuby se mi pak samozřejmě rozjely :-( Lituji, že jsem k ní šla.

Skvělá doktorka, nemám výhrady.

K paní doktorce jsem se vždy těšila, s péčí i s cenami jsem relativně spokojená...Po 2 letech onoho dnu D jsem šla na sundání rovnátek. Zuby jsou krásně srovnané, jen mě dost mrzí, že po sundání rovnátek mám všechny zuby poškrábané, jak se snažily dostat z nich ten nános lepidla. Zuby sice rovné, ale na pohled dost zničené a citlivé. Určitě to normální není, podle mě, stačí používat šetrnější vrtáček a na místě sklovinu rozleštit. Domnívám se, že nejsem sama, kdo má takto zuby poškozené. Nechápu to a mrzí mě, že nepraktikují jiný postup při sundávání. :-(

Paní doktorka to opravdu s lidmi umí, ale bohužel peníze z lidí opravdu tahá. Měli jsme malou vadu, která se měla řešit nasazovacími rovnátky, nakonec nás PROFESIONÁLNĚ - omlovám se za slovo obrala o 20tisíc. To měl být strop. Jsme nyní na 22 tisících a hledá další vady .... V její ordinaci si připadáte jako blbec, když ji nechcete dát další peníze, její sestry nebo asistentky (kterých má opravdu mnoho na Vás koukají jako....). Když jsem ptala na maličkost k léčbě, řekla mi, že se nemám starat, že když stavím zeď, taky se neptám zedníků, jak to dělají. Mlčela jsem. Možná tento přístup nevadí lidem, kteří mají peníze na vyhazování. Věřte, že nejsem konfliktní člověk a vydržím dost. Ale paní doktorka je opravdu síla, co se týče tahání peněz.