Klasická masáž • 1 000 Kč

Léčebná masáž • 1 000 Kč

Manuální terapie • 1 000 Kč

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Konzultace online

Ostatní služby

Fyzioterapie a rehabilitace GA

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Gabriela Angelová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

Odpovědi

12 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, 7.8 2020 jsem skákal s kamarády na trampolíně a dopadl jsem na záda při saltu vzad. Prohl jsem se do písmene U tělem směrem dopředu. Bolí mě jakoby na hrudní páteři a také mám natažené svalstvo na zádech. Neznamená to vertebrogenní algický syndrom? Děkuji za odpověď :) hezký den.

Dobrý den. Může i nemusí znamenat. Spíše se jedná/jednalo o mikrotraumata ve svalech, způsobené dopadem na trampolínu a případně blokace žeber. Myslím, že k dnešnímu datu už žádná bolest není pokud se jednalo o mikrotrauma ve svalech, proto, že průměrná doba hojení měkkých tkání je 6 týdnu. Přeji hezký předvánoční čas.

Mgr. Gabriela Angelová

Jsem žena, 66 let, bolí mě z ničehonic levá ruka v části mezi ramenem a loktem.je to znamení něčeho?

To závisí od hodně věcí. Kdy Vás paže bolí (ráno/večer/celý den/po zátěži)? V jakých konkrétních pozicích? Kdy je to lepší/kdy horší? Co zátěž? Jaká je bolest, její charakter (tupá, pichlavá/bodavá)? S čím to sama dávate do souvislosti?
Přeji hezký den

Mgr. Gabriela Angelová