Ludmila K.
Paní zubařka je velmi pečlivá a vše dobře vysvětlí. A taky si z ordinace nedělá zlatý důl. Pouze se čl. musí obrnit trpělivostí, ale to je u dobrých lékařů všude.
Pavel
Pani doktorka je velice dobrý profesionál pracuje bezbolestně vše vysvetli a snaží se aby pacient co njméně platil.Bohužel má krátkou pracovní dobu a nebere akutní případy a sestra vás odkáže na pohotovost kde kroutí hlavou a nechápou tohle jednání.
Michal J.
Paní tzubařka milá, dělá práci pečlivě, vysvětlí to všechno bomba, ale čekací doba 5 měsíců, kdyby měli aspoň vyhraněný čas pro akutní případy už kvůli tomu 3,5 hvězdy dávám
Aleš Gatorex Holub
leta sem chodil k rodinnemu zubari a nemuzu srovnavat s pani doktorkou Albrechtovou, plombu kterou mi daval nekolikrat do roka stryc , nikdy nevydrzela vzdy sem si vytrpel slusnou bolest a za nedlouho vypadla. Tady od pani zubarky jsem tam byl (krome pulrocni kontroly) jednou za 2 nebo 3 roky a teprve ted mi opet vypadla, maximalni spokojenost s pani doktorkou, prijemne vystupovani a rekl bych ze dela svou praci velmi peclive a rychle
Bozena
Z mých vlastních zkušeností s paní doktorkou, musím konstatovat že si nejspíš vybrala špatný obor. Nejenže moje problémy řešila s liknavým přístupem ale dokonce si mi dovololia účtovat služby které (tou dobou) byli hrazené VZP. A v celku jakýkoliv zákrok praváděný paní doktorkou byl nepříjemný a při mých stížnostech na bolest jsem byla osočena ze simulanství. Promiňte paní doktorko ale za tohle chcete ještě peníze? Teď jsem změnila zubního lékaře a jsem max. spokojená. To je opravdový zubní lékař... A chovaní sestry nebudu ani komentova, to by byla kapitola sama o sobě....
Tomeš
Neskutečné, urážlivé chování. Požadavkem po telefonu na objednání v době 5 minut před zahájením oficiální pracovní doby jsem paní doktorku neskutečně pohoršil. Následně odložila telefon a hlasitě komentovala můj požadavek, vše jsem slyšel.
Mám smíšené pocity. K paní doktorce chodím...co se týče sestřičky, můžu říci že milá teda rozhodně není...a paní doktorka první mi řekla že že mám zuby dobré jen dásně trošku zduřelé a to bylo vše.Za měsíc se mi jeden zub zlomil tak jsem šla na pohotovost a tam mi řekli že sem měla kaz a že mám paradentozu :-( Takovéto jednání se mi nelíbí.
Je to dobrá stomatoložka, má hezký přístup k pacientovi, vše vysvětlí.
dnes sem byla poprvé u paní doktorky moc sem se bála paní doktorka mi trhala dva zuby celá sem se klepala strachy ale moc pěkně mi je vytrhla je opravdu moc hodná a jde vidět že jí práce kterou dělá že jí baví sestřička je taky milá věřím tomu že mi udělají moc pěkné zuby a chtěla bych jim moc poděkovat že mě pěkně príjmuli s pozdravem od slečny horvátové
paní zubařku nedoporučuji!Souhlasím že je milá a vše vysvětluje,ale to je asi vše.Pobolíval mě zub a pořád tvrdila,že to není možný,pak začal bolet hrozně,tak jsem tam volala jestli mohu přijít a velice nepříjemná sestra mi řekla at jdu na pohotovost,že mě dřív nevemou.tak jsem šla a byl z toho zánět okostice.