Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
lenka
Mám jen ty nejlepší zkušennosti. Byl mi doporučen známou. Naštěstí jsme zatím neřešili žádné vážné onemocnění, dosud jen odstranění zub. kamene, zhmožděniny po pokousání a doufám , že u toho to i zůstane. Takže hodnotím rozsáhlé znalosti a profesionální a milý přístup jak ke zvířátkům tak k lidem.
Katuffka
Pan doktor je jediný kdo nám dokázal pomoct, pes měl dlouhodobě dermatologické potíže, pan doktor ho zaléčil antibiotiky a přírodní léčbou udržuje ve výborném stavu. Druhou fenu nám kastroval, operace naprosto v pořádku, pooperační péče super. Ordinace krásná, čistá. Můžu jen doporučit.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
pane doktore,chtěla jsem se zeptat zda provádíte léčbu pijavicemi.Je možné se u vás objednat?.Děkuji.
ano provádíme . Objednat či zkonzultovat je možní na tel. čísle ordinace v ordinační hodiny . Jsem s pozdravem Zahrádka