Pavla H.
Pan Valha je výborný zubař. Nejenom, že je profesionál a ošetření od něj nebolí, ale zajímá se o kvalitu své práce i po ošetření zubu. Zároveň s vámi komunikuje, vysvětluje, ptá se zda nebolí, vnímá každý váš výraz a reaguje na něj. Když jsem volala do ordinace v panice po bolestivém zákroku na pohotovosti, tak mi ho paní sestřička předala a on mě do telefonu uklidnil a podpořil. Po ošetření si dal čas s tím a sám se nabídl mi vysvětlit, jake další osetreni je dále třeba udělat a naplánovat. Děkuji panu zubaři :)
Marcela
Pan DOKTOR Valha je velmi milý, jemný zubař. Dříve jsem se zubařů bála, ale u něho nemusím. Trhal mi osmičky, čistil kanálky a vše naprosto bezbolestně a to jsem velký strašpitel a každé píchnutí mne hned bolí. U něho nikdy nic nebolelo. Zaplaťbánbu, že jsem takového zubaře našla:-)
Karel
Možná dobrý lékař, ale objednací systém slouží pouze orientačně. Na preventivní prohlídku je třeba si brát minimálně půl dne dovolenou, protože prodlení je neskutečné - 2,5 hodiny není žádný problém. A to jsem byl objednán jako první od rána. Nikdo přede mnou nebyl - pan dokotr si prostě přicházel jak chtěl. Chodil jsem tam téměř 3 roky, ale toto byl důvod ke změně. Pokaždé stejné. V dnešní době už skoro k neuvěření
zubař
Za mě je to největší profesionál se kterým jsem se setkala. Je taky jediný, kterého se nebojím. Příklad: Díky panu Valhovi jsem nepřišla o 4 zdravé zuby za které jsem si ještě měla zaplatit podle zubaře z Prahy nutně všechny moje pětky potřebovali vyvrtat a bílé plomby, které by mě přišli cca. na 2 000 kč. Po návštěvě u pana Valhy jsem se dozvěděla, že jsou naprosto zdravé, to je ironii takhle vydělávat :). I kdybych bydlela na konci světa, tak zubaře neměním. Velmi Vám děkuji pane Valho za to jaký jste zubař. Blanka Procházková
Michaela
Opravdu dobrý lékař. Vše vysvětlí a pečlivě udělá, zatím žádný větší problém. Cenově to také jde. Horší je to teď s objednací dobou. Čekat 2 měsíce, pak 1,5h v čekárně a mít hotový jen jeden zub.. :( Aktuální sestřička mi také nepřijde moc přívětivá, jako by ani trošku nedokázala cítit s trpícími lidmi.
Lucie B.
Pan doktor je velmi příjemný a vstřícný, ochotně zodpovídá všechny dotazy a jedná s pacienty s úctou. Sestřička je také velice sympatická. Hned při první návštěvě mi udělal rentgen chrupu, což se mi předtím u žádného lékaře nestalo. Tohoto stomatologa všem vřele DOPORUČUJI!
Jana Hořejší
Pro mne absolutně nejlepší !! Před léty jsem přišla s velkou bolestí a otokem a nevýslovným strachem. Dnes se sem těším ! Odnaučil mne se bát zubaře a vždycky se moc nasmějeme. Péče je skvělá a sestřička dokonalá ! Dneska už sem chodí i obě moje děti a nikdy bychom neměnili !
Pavla Jungmannová
Vždycky jsem měla ze zubařů nepříjemný pocit, ale v případě MUDr. Valhy je to zcela naopak. Moc děkuji !
Pan doktor je vynikající
Výborný, jemný, šikovný a pečlivý lékař. Korunky od něj jsou doslova uměleckým dílem
Upravit nebo spravovat profil- Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
- Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
- Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Zubaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích