Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Blanka Sounova
Pan Ťupa je úžasný, velmi mi pomohl.
Doporucuji vsema deseti!
Michal
Jak pisi ostatni pacienti, klienti. Empaticky lekar, vse dobre vysvetli a hlavne behem chvile sdelil, cim je zpusobena chronicka bolest zad (bederni a krcni pater). Na toto bohuzel jini lekari (ortopedi, fyzioterapeuti) neprisli a tak jsem x let "trpel" bolestmi zad.
E.Č.
Nesmírná laskavost, lidskost a péče o pacienta, absolutní profesionalita a hlavně účinná pomoc po mnoha letech bolestí.
Daniela P.
vynikající fyzioterapeut, po půl roce zablokované páteře a stále zhoršující se hybnosti, jsem se při vyšetření konečně dozvěděla, co mi je a dokázal mi pomoct.
Zuzka
Výborný fyzioterapeut, vyléčil mne z chronických bolestí kloubů a páteře, ze kterých by mne myslím nikdo jiný vyléčit nedokázal.
hana.chmelenska
Vynikající fyzioterapeut. Moc mi pomohl. Vše vysvětlí a je neuvěřitelně milý a sympatický. Pomohl již několika lidem, které jsem k němu poslala.
Tento lékař jako jediný zjistil (po roce a půl mého trápení)proč mám tak šílené bolesti a stále k němu docházím. Výsledky jsou kladné a věřím, že se to bude stále lepšit a mé problémy odejdou. Pana Františka určitě doporučuji, je milý, usměvavý a během vyšetření dokážu zapomenout na vše co mě trápí (myslím zdravotní stav). Za to mu opravdu moc děkuji a těším se na další návštěvu.
Jirásková
Již několik let jsem velmi spokojená. Po roce chození po různých fizioterapeutech a jiných doktorech až on poznal moji diagnozu a vyléčil mne.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze