Fyzioterapeutická ordinace
Březová 56/1438, Praha

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

B
Umístění: Fyzioterapeutická ordinace Jiný

Pan Ťupa je úžasný, velmi mi pomohl.
Doporucuji vsema deseti!

Umístění: Fyzioterapeutická ordinace Jiný

Jak pisi ostatni pacienti, klienti. Empaticky lekar, vse dobre vysvetli a hlavne behem chvile sdelil, cim je zpusobena chronicka bolest zad (bederni a krcni pater). Na toto bohuzel jini lekari (ortopedi, fyzioterapeuti) neprisli a tak jsem x let "trpel" bolestmi zad.

E
Umístění: Fyzioterapeutická ordinace Jiný

Nesmírná laskavost, lidskost a péče o pacienta, absolutní profesionalita a hlavně účinná pomoc po mnoha letech bolestí.

Umístění: Fyzioterapeutická ordinace

vynikající fyzioterapeut, po půl roce zablokované páteře a stále zhoršující se hybnosti, jsem se při vyšetření konečně dozvěděla, co mi je a dokázal mi pomoct.

Z

Výborný fyzioterapeut, vyléčil mne z chronických bolestí kloubů a páteře, ze kterých by mne myslím nikdo jiný vyléčit nedokázal.

Vynikající fyzioterapeut. Moc mi pomohl. Vše vysvětlí a je neuvěřitelně milý a sympatický. Pomohl již několika lidem, které jsem k němu poslala.

Tento lékař jako jediný zjistil (po roce a půl mého trápení)proč mám tak šílené bolesti a stále k němu docházím. Výsledky jsou kladné a věřím, že se to bude stále lepšit a mé problémy odejdou. Pana Františka určitě doporučuji, je milý, usměvavý a během vyšetření dokážu zapomenout na vše co mě trápí (myslím zdravotní stav). Za to mu opravdu moc děkuji a těším se na další návštěvu.

Již několik let jsem velmi spokojená. Po roce chození po různých fizioterapeutech a jiných doktorech až on poznal moji diagnozu a vyléčil mne.