Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Martina Pokorná
Bohužel zkušenost s panem doktorem hrozná. Dnes 8.9. měl ordinovat do 12,00hod. Při příchodu v 11.20 byl na odchodu a se slovy co potřebujete nám sdělil, že máme přijít 2 týdny před plánovanou operací na předoperační vyšetření. Přicházely jsme přímo z ortopedie z nemocnice z Mladé Boleslavi se zprávou pro obvodního lékaře, kdy je sestřenice již téměř nechodící a jde na operaci s kolenem do Klaudiánovi nemocnice.
Spokojenost
S panem doktorem Trávníčkem jsem velmi spokojená, vždy poradí, je pečlivý, jeho vědomosti na vysoké úrovni a je příjemný a vtipný.
Jana Šnauerová
Pan doktor je opravdu na vysoké úrovni, jak lékařskými znalostmi tak chováním k pacientům. Je opravdu velmi pečlivý a zároveň příjemný a trpělivý. Chodím k němu několik let a jsem vždy spokojena s jeho postupy.
Petra N.
Chodím k panu doktorovi již několik let a jsem naprosto spokojená, vždy na mě má dostatek času, vyslechne mě, je přístupný dialogu a otevřeně s ním mohu hovořit o svých problémech. Má lidský přístup k pacientovi, odborník, prostě člověk na svém místě. V neposlední řadě musím pochválit i sestřičku,když jsem s ní minule řešila mé problémy, byla maximálně vstřícná a ochotná.
Jirka T.
Velmi dobrý diagnostik a odborník. Vždy správně a ochotně poradí. Důvěra a spokojenost. Doporučuji
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze