Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Když mi v rámci preventivní prohlídky a následné koloskopie byla diagnostikována rakovina tlustého střeva, kterou je nutné co nejdříve operovat, rozhodoval jsem se mezi Nemocnicí v Novém Městě na Moravě a některou z fakultních nemocnic v Brně či Praze. Dostal jsem doporučení na práci chirurga MUDr. Františka Tonara a nakonec jsem se rozhodl pro operaci v novoměstské nemocnici. Zpětně viděno to bylo skvělé rozhodnutí. Nemocnice je v pravidelném kontaktu s Masarykovým onkologickým ústavem v Brně na Žlutém kopci. A MUDr. Tonar je po odborné stránce vynikající chirurg a po lidské stránce skvělý člověk, který by nepochybně patřil mezi klíčové lékaře i v mnohem věhlasnějších zdravotnických zařízeních. Operace proběhla bez komplikací s nejlepším možným výsledkem. Jsem panu doktorovi vděčný za vše, co pro zdárné vyřešení mého případu udělal.

Pan doktor je velice pečlivý, profesionální přístup, vstřícné jednání. Je vidět, že dělá práci s láskou.

Pan doktor se mi jeví jako pečlivý a odpovědný chirurg. Je příjemný a k jeho profesnímu přístupu nemám žádné výhrady.

výborný chirurg