Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Andrea M
Kdyby bylo více takovích lékařů a sester jako je náš pan doktor a sestřička......kteří poradí,ochotně vysvětlí a co je důležité uklidní.........hned by lékařství vypadalo jinak.Děkuji
Pan Doktor je cestny, prijemny clovek s lidskym pristupem,ochotou pomoci. Dobry diagnostik. Oplyva velkou trpelivosti zvlaste se starymi lidmi.
V jeho ordinaci je nemene prijemna zdravotni setra..
Nesbira body od distributoru leku, ale vzdy doporuci ucinny lek, aniz by jste zbytecne platili za reklamu ..
K.Ksirova-Kladno
Nenafoukanej a úplně normální chlap super doktor
Pan doktor je ve většině případu vstřícný, ochotny, ... nedoporučuji ho navštívit před koncem pracovní doby, to už je zřejmě přepracovany a i nálada a chování tomu odpovída ...
Václav Charvát
Vstřícný, ochotný, odborně na úrovni. Jeho jednání s pacientem samo o sobě léčí .
Blahovcová
Karel
Vstřícný a ochotný, své práci rozumí. Bohužel také trochu moc pragmatický. Byl jsem u něj s bolestí v uchu. Tvrdil mi, že je zalehlé od rýmy. Po mírném naléhání mě přeci jen poslal na ORL. Tam se mi doktor podíval do ucha, konstatoval zánět středního ucha, propíchl bubínek a bylo po bolesti. Kdybych nenaléhal, šel bych od pana Svobody s receptem na paralen a kapky do nosu.
Bára-pacient
Dobrý lékař, je vstřícný k pacientům on i jeho sestra.
Fifec
Je to férovej chlap,vychází vždycky vstříc a jeho diagnozy vždy vystihly můj problém.Pokaždé mi pomohl s vyléčením. Mohu ho jen doporučit.
Dáša
Nenavštěvuji lékaře často, ale u tohoto pana doktoravždy najdu pochopení a zájem. Starým babičkám rozmlouvá léky z reklam a doporučí stejně účinné, ale levnější. Doporučuji!