Pan doktor je skvělý zubař i člověk. Souhlasím se všemi, že pan doktor dokáže pacienta rozesmát a odbourat jakýkoli strach. Sestřička je též příjemná. Tohoto lékaře jedině doporučuji. Bohužel jsem se přestěhoval do Prahy, bude těžký najít podobného zubaře. Nad volbou jestli jít k tomuto zubaři - neváhejte. Pan doktor je sympaťák s humorem a lidskostí a se sestrou jsou sympatická dvojka. M. Kočí
Nahodou jsem se dostal na tyhlety stranky a vzpomenul jsem si,jak mi tenhle pan doktor delal pred triceti lety dve plomby na prednich zubech .Drzi mi to spolehlive
do dnesniho dne.Takze uvidime za dalsich 30 let.Diky a zdravim z Nemecka
M.S.
Pan doktor se setřičkou tvoří dokonalou dvojici, kdy i lidé mající panickou hrůzu ze zubařů se za nimi rádi vrací. Příjemnou atmosféru dokresluje humor v ordinaci a citlivý přístup obou.
Hlavík
Doporučuji - velmi dobrý
Burdová Jirka
Práce pana dokrora je velice profesionální a přístup lidský. S jeho dobrou náladou je i ten nejsložitější zákrok bezbolestný. DOkáže vás rozesmát i při trhání zubu. Celou dobrou atmosféru mu pomáhá vytvořit i jeho zdravotná sestřička, která je profesionálkou. Bude mi líto až pan doktor půjde do důchodu.
Burdová Jitka
Cením si spolehlivost a profesionalitu.Svou dobrou náladou dokáže odstranit strach z nepříjemných zákroků a je schopný vás rozesmát i při trhání zubů.Není to klasický lékař zlatokop.Musím zdůraznit,že celou skvělou atmosféru vytváří také sestřička,která je profesionalka.Všem doporučuji a bude mi moc líto,až odejde do důchodu.
spokojený pacient
naprostá špička, co se odbornosti, lidskosti a humoru týče.