Marie
Výborný lékař, nejen zubní, ale hlavně co se týká ortodoncie (rovnátek). Jen jemu mohou poděkovat všechny tři moje děti, že mají teď v dospělosti krásné rovné zuby, ne jako já, i když jsme chodívali ve škole na "preventivní" prohlídky furt. Fakt je, že mu objednávky časově někdy nevychází, ale má hodně pacientů, především těch malých s křivými zuby, protože je specialista na ortodoncii. Takže s nějakou čtvrthodinkou navíc u něho člověk musí počítat.
Moc výborný lékař. Pečlivý a rychlí. Chodíme k němu celá rodina. I naše malá dcerka se k němu moc těšívá. Křápková
K panu doktorovi chodím už jedenáct let a jen jemu vděčím za rovné zuby a hezký úsměv a také oceňuji jeho profesionální přístup. V porovnání s jinými "rovnátkáři" jsem si nemohla vybrat lepšího.
Pan doktor není špatný, ale občas by to chtělo citlivější přístup i citlivětší ruce-ty mají jiní stomatologové opravdu citlivější a jemnější, ale jinak dobře poradí.
je to skvělý zubař,jde vidět, že tomu rozumí, teď mám krasné a rovné zuby a to jenom díky němu:-)
super doktor
chodime k němu z naší rodiny již dve generace a jsme moc spokojeni a neměnili
by jsme
Jsme s ním celá rodina už leta spokojeni!
Velmi schopný, hlavně v ortodoncii, pamatuji si jej z dětství - díky němu mám krásný rovnozubý osměv :o) teď k němu chodí moje dcera....
Jen je asi přetížený, potřeboval by víc odpočívat, občas je z něj ten stres cítit.. i když sestřička dělá statečně hradbu proti nájezdům pacientů...
L. J.
Chodila jsem k němu na rovnátka 2 roky a hodně jsem ho potrápila, protože jsem si neustále odškubávala drátky :) - ale ani jednou mi nenadal, vždycky to přešel a opravil. Dokonale mi srovnal zuby, nikdy se nechoval nepříjemně nebo povýšeně.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Veselí nad Moravou
Zubaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Veselí nad Moravou
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Veselí nad Moravou