Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí4 názor pacienta
JK
Při osobní návštěvě lékař působil v pořádku, i když hodinové vyšetření zvládnul během 20 minut a zároveň dojídal oběd.
Problém byl v komunikaci, kdy na emaily odpovídal zhruba do tří dnů, nebo tvrdil, že žádný email neobdržel. Nakonec přestal na emaily i telefon zcela reagovat a nechal mě bez medikace. Během jedné z konzultací se zmínil, že je pro něj vyplňování receptů s modrým pruhem obtěžující, což byl možná důvod, proč mě nechtěl dál léčit.
Pokud mě opravdu nechtěl léčit, mohl situaci vyřešit profesionáně a samozřejmě bych to akceptoval. Naštěstí se mi podařilo najít kvalitnější lékařku, která má o moji léčbu zájem.
Marcela Machovská
Po osobním setkání musím napsat, že jsem se mýlila ve svém prvním názoru. Pan doktor se snaží najít cestu jak pacientovi pomoci, je empatický a má snahu pacientovi pomoci.
Mn
Velmi empatický pan doktor, který velmi rychle odhalí příčinu problému, úzkosti a dalších psychických problémů. Následně se snaží udělat maximum proto, aby pacientce pomohl a podobné situace se již nestávaly. Velmi poctivý člověk, na kterého se opravdu můžete spolehnout a co řekne tak to platí. S čistým svědomím mohu říct, ze zkušenost tímto panem doktorem mi opravdu otevřela oči.
E.Š.
Velmi vstřícný, lidský přístup. Vnímavý, chápavý, empatický, upřímný a starostlivý, zároveň přirozený a osobní. Je možnost se na cokoliv zeptat. Léky zabraly velice správně a dnes se po roce léčby a psychoterapie v přerovském Psychosociálním centru cítím snad nejlíp, jak jsem se kdy v životě cítila. A začalo to návštěvou u pana doktora, který správně vyhodnotil situaci a zahájil léčbu. Nemohla jsem si přát lepšího psychiatra a přála bych ho každému.