Venca
Super přístup, bez bolesti, žádné bouchání kladívkem, bez vrtaček...spodní osmu mi musel vyřezat, horní jen vytrhl...za týden jdu na další dvě a jsem naprosto vklidu :-) palec nahoru, profesionální lékař
Pan doktor je vynikajícím odborníkem. Dokázal vyřešit moji, pro mne bezvýchodnou situaci, nalezl řešení a hodně mi taky pomohla jeho schopnost uklidnit pacienta. Je velice příjemný, jsem moc ráda, že mezi jeho pacienty patřím také já, protože vím, že se nemusím bát a že když budu potřebovat, poskytne mi tu nejlepší péči. Navíc sestřička pana doktora je také velice sympatická, usměvavá, vždy dokáže povzbudit. Navíc, když jsem byla objednaná,nikdy jsem v jejich ordinaci nečekala, což svědčí o tom,že mají práci výborně zorganizovanou .
JW
Ve své profesi odborník a profesionál, jinak milý a příjemný člověk včetně zdravotní sestřiky. Přeji oběma mnoho spokojených pacientů.
Marie M.
Pan doktor Nowak je vynikající stomatolog, ale také výborný a solidní člověk. Jeho zkušenosti a znalosti jsou velké. Jsem ráda, že jsem se k provedení náročnějšího zákroku, rozhodla pro něj.
Vynikající odborník, provádí i náročné stomatologické zákroky.V mém případě titanové implantáty.K hodnocení není co dodat a MUDr. Nowakovi přeji hodně spokojených pacientů.
Božena Karlíková
Od té doby, co chodím k panu doktorovi Nowakovi, nemám strach ze zubařů. Předtím jsem se musela na návštěvu zubného lékaře psychicky připravovat. Jsem s ním velice spokojena.
Aneta
Pan doktor je HLAVNĚ profesionál,moc toho nenamluví,ale to já vítám,protože moje fóbie ze zubařů a předchozí zážitky - naprosto nesrovnatelné!!!!! Dokáže v ordinaci na křesle to,na co ostatní posílají na chirurgii do špitálu, nebo to vůbec nepoznají.Díky doktore!
Dobry zubar.
Petr Švrček
Odborník a profesionál.
Milatová Dagmar
Odborník na svém místě.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě