Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
J.CH.
Najít dneska dobrého neurologa, který má zkušenosti a umí dělat svojí práci na 1 je opravud težký. Já to štěstí měl i já a musím říčt, že pan Mudr. F. Komzák je extratřída ve svém oboru! Umí hodnotit magnetickou rezonanci, což moc neurologů neumí. Panu doktoru jsem velmi vděčný a děkuji, že mě vrátil opět do plnohodnotného života.
Lucie Lucie
Velice děkuji panu doktorovi, za lidský přístup a ohromnou pomoc.... Vynikající lékař, díky kterému dnes chodím pomohl mi při ohromnych bolestech zad vše urgoval a zařídil... Dnes je to téměř 2 roky co jsem po operaci páteře.... Výsledek úžasný a navíc nemám jizvu přes celá záda.... Dekuji
Vladislav R.
Pan doktor mi pomohl s bolestí zad která vystřelovala až do nohy.
Bolesti jsem měl 4 roky den co den. Ušel jsem několik set metrů a musel jsem si sednout.
Teď jsem po operaci stabilizace páteře a bolest je pryč.
Přístup pana doktora je lidský a je to opravdu člověk na svém místě.
Jana Zemanová
Vynikající odborník . Trpělivý, vstřícný. Pečlivě vysvětlí každému pacientovi diagnózu. Zkušený praktik.
Špičkový odborník,velmi obětavý,velmi pomáhá mě i celé mé rodině.Pro celou naší
rodinu PAN DOKTOR.Díky za vše.
Jana
Pan doktor Komzák je špičkový odborník ve své specializaci, nezklame.Umí poradit kam se má pacient obrátit (a nejen sám se s sebou, ale i rodinou) a vždy je to opět na jedničku. Velmi milý, příjemný a i nepěkná diagnoza z jeho úst je přijatelná. Díky za vše!
E.H.
Pan doktor je vynikající ve všech směrech. Pro mne "PAN DOKTOR", díky za vše.
JOSEF Š.
VELMI DOBRÝ A PŘÍJEMNÝ NEUROLOG, BÝVALÝ PRIMAŘ VOJENSKÉ NEMOCNICE V PLZNI
Miroslav
Velmi dobrý specialista,výborný lékař.Patří mezi nejlepší ve svém oboru.
Josef
velmi dobrý odborník,jen kdyby bylo více takových lékařů.