j.
Pan doktor se o mne a celou mojí rodinu stará dávno od sedmdesátých let, zuby jsou proto naší společnou vizitkou, ale samotná každodenní péče o ně tou mou.
Pana doktora mohu doporučit všem, pro jeho profesionalitu, kulturnost a humor. Navíc žiji v Praze a pro většinu mých známých jsou služby, které nabízí pan doktor a celé stomatologické oddělení těžko časově a jinak dostupné.
K panu doktorovi Kanyzovi chodíme celá rodině již řadu (desítky) let a jsme maximálně spokojeni s jeho odbornými zákroky, ale také příjemným jednáním s námi, jako pacienty. Před zákrokem u stomatologa je "pohoda" vždy zapotřebí.
Proto mu dáváme nejvyšší hodnocení.
xxx
Taky jsem si kdysi myslela, že tento stomatolog je dobrý, když mi ovšem vypadávaly plomby opakovaně na různých zubech, ústa jsem měla rozedřená od špatně zbroušených plomb a o nějakém konečném vylešténí plomby jsem si mohla nechat jen zdát, našla jsem si nového stomatologa, také v Litoměřicích a ten rozdíl se snad ani nedá popsat. Dnes mám všechny zuby předělané a po mých snad patnácti nepovedených plombách není ani památky, není poznat, že vůbec nějaké plomby mám, můj nový stomatolog mi plombu vytvaruje vždy do podoby zubu, perfektně obrousí a nakonec vyleští, i kdyby měl dělat jeden zub hodinu, musí to být prostě perfektní a to vše v ceně materiálu. A to mluvím jen o plombách, ostatní péče je taktéž dokonalá. K tomu má vždy perfektní náladu. A vybavení ordinace se také nedá srovnat.Jezdí za ním pacienti až z Prahy. Toto jsem u dr. Kanyzy nezažila. Dokud nepoznáte rozdíl......
JM
Pana doktora Kanyzu můžu jen doporučit. Jako vždy je pan doktor velice ohleduplný a citlivý. Díky panu doktorovi jsem stratil strch ze zubaře.
Soňa Hradecká
Ačkoliv se zubařů bojím jako čert kříže, u pana doktory Kanyzy mě strach opouští. Je velmi citlivý a má super přístup k pacientovi přímo kamarádský. Vřele doporučuji nejlepší zubař v LTM!!!
Josef minka
Vynikakící lékař,velice vynikající přístup k pacijentovi citlivý a ohleduplný. jsem velice rád,že jsem si pana doktora vybral.
K panu doktorovi Kanyzovi docházím i s manželem, skvělý doktor i člověk. Takového zubaře můžu doporučit všem. Ochotný a své práci skvěle rozumí. Doporučuji.
Hana K
velmi dobrý odborník,citlivý člověk,takového zubního lékaře bych mohla doporučit všem pacientům.Děkuji za vše
K panu dr.Kanyzovi dochazime celá rodina.Je to odborník na správnem míste, ochotný a hlavně své práci rozumí.Proto vřele doporučuje rodina Albrechtova Simkova a Smetanova.
Velice šikovný můžem jen doporučit.