Veleslavínova 66, Trutnov 54101
Johnny H.
Nemám zubaře a včera se mi ulomil kus zubu :( myslíte že se mi na to podívá? měl jsem zubaře ale zemřel a nemám tušení kde je moje karta :( díky za odpovědi
Pan doktor Havelka je perfektní zubař. Mám štěstí, že patřím mezi jeho pacienty.
velmi profesionální chování, dobrý odborník
Super
Nemám si nač stěžovat, je to profesionál.
Po přestoupení od svojí zubařky k panu Havelkovi jsem skoro přestal mít strach chodit k zubaři...velice milí a přívetiví..profík každým coulem
Josef Tomeš
Dobře vybavená ordinace, ochota, - odborník na svém místě.
Jana N.
Souhlasím s předešlou chválou! Pan doktor je velice milý, pečlivý a navíc má moderní ordinaci, milou sestřičku a jako jediný v Trutnově nešetřil a má ordinaci ústní hygieny, která výrazně přispívá ke zdraví a spokojenosti pacientů. Na ústní hygieně mi byl pečlivě odstraněn zubní kámen a bylo mi vysvětleno jak pečovat o zuby. Od té doby mi nekrvácí dásně a netvoří se mi zubní kámen! Vřele všem doporučuji!!
lenka
V Trutnově a okolí neznám lepšího lékaře. Perfektní organizace, čekací doma max 10 minut a to už musí být skvny na slunci. Moderně zařízená ordinace, velké znalosti, ochota. No prost co lepšího si přát.
Marie K.
Jsem ráda, že jsem měla to štěstí po různých peripetiích dostat se k panu Mudr. Havelkovi
Díky Bohu.• • •