Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace • Jiný

Pan doktor Gryc je naprostý profesionál s maximálně lidským přístupem.
Perfektní diagnostik, trpělivý, empatický lékař.
Nic nepodcení a nic nenechává náhodě.
Ve všem vám vyjde vstříc a koná pro dobro pacienta.
Lepšího praktika v žádném případě nenajdete.
Velmi si ho vážím.

Vynikajicí doktor.abnormální péče o každého pacienta s nadstandartním lidským prístupem.Nevažím si ho jen já,ale i drtivá většina pacientu a ne jen pacientu.Přátelský,ochotný,vstřícný,precizni.jeho znalosti presahují rámec praktického lékaře.lepšího doktora bych težko našel

Pan doktor mě léčí již 20 let a neměnila bych.Vždy ochotný,příjemný a hlavně pečlivý.Dokáže soucítit s bolestí pacienta nebo rozesmát a dát trochu lepší náladu, i když je ouvej.MOHU JEN DOPORUČIT!

Skvělý pan doktor. Doporučuji.

v předešlých hodnoceních už snad bylo všechno napsáno a já s tím plně souhlasím!!!

fakt skvelej

Pan doktor je velice milý, chápavý, přátelský člověk. Nic nenechá náhodě. Vždy před předepsání léků pacienta řádně vyšetří, vše vysvětlí. A i když je člověku psychicky velice špatně tak pan doktor dokáže v takové chvíli neuvěřitelně podržet nejen mě ale i celou rodinu. Takových lékařů je v dnešní době skutečně málo! Není arogantní, nepovyšuje se, je s ním i legrace narozdíl od těch "patlalů" z FN v Olomouci!!!! Ti by se mohli od tohoto doktora učit!

Skvělí lékař i člověk.Jsem jeho pacientkou spoustu let a mohu jen doporučit.I sestřička je u něj skvělá.Neměnila bych.

Připojuji se k ostatním kladným hodnocením.
Mám s ním jen dobré zkušenosti.r

Skvělý doktor na pravém místě.