Veterinář Více

Znojmo 697, Znojmo

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Uz treti pes. Doktor je vstricny, komunikace a vysvetleni dobre. Ochotny, nenuti drazsi medikamenty. Podle potreby i mimo ordinacni dobu. Jsme proste spokojeni.

E

Pan doktor je super. Vždy a v jakékoliv denní i noční době byl k dispozici. A co oceňuju, tak jsou ceny, prostě za kvalitní práci adekvátní cena. Poradí ve všech otázkách a nabídce víc variant jak problém řešit. Taky chválím jeho sestřičku :-)

K panu doktorovi chodíme už s druhým pejskem a jsme zcela spokojení. Po telefonické domluvě nám pan doktor ošetřil nemocného pejska i mimo ordinační hodiny (což není u ostatních vet.lekařů zcela běžné). Vždy nám dobře poradil ať už ohledně léčby nebo krmení. Díky panu doktorovi máme bezproblémového a poslušného psa, protože nám doporučil navštěvovat odborný výcvik, což se ukázalo jako úžasná zábava nejen pro nás, ale hlavně pro našeho Bertíka. Mohu opravdu jen doporučit.

Pan doktor by se mel velice vazne zamyslet nad svym pristupem jak ke zviratum, kteri se ho boji, tak i k lidem, kteri maji obavy o sve milacky a vidi je "uzasny pristup" . Dalsich a podrobnejsich komentaru se radeji zdrzim. Mohu jen rici: nedoporucuji

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mam problem smím králíkem které ho jsem asi pred rokem nasla..a nechala si ho je milý a pritulny dneska jsem zjistila ze ma pod zadečkem u ocásku a na nose a a kousek i na nohách lisinu.. Ma tam jen masíčko chloupky tam nema vykoupáa jsme ho aby.. Sr mu tam nic vic nedostalo moc se o nej bojim.. Kdybych ho kvam vzala poradily by ste mi a za mirnou cenu je mi 15let

Můžete se stavit s králíčkem v ordinaci, králíčka Vám vyšetřím a po konzultaci zahájíme léčbu. MVDr. Dvořák

MVDr. František Dvořák

máme 17-měsíčního samečka Křečka Královského. Posledních pár týdnů chodí čím dál tím víc na záchod, od včerejška při močení i usíná, škube se a malinko píská. Jinak se chová úplně normálně.
Chci se zeptat, jestli se s tímhle problémem dá ještě něco dělat nebo už je to stářím.
Předem děkuji za odpověď.

Doporučil bych návštěvu u veterináře.
MVDr. Dvořák