Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Poliklinika Jirkov, s.r.o. Jiný

k panu doktoru jsem se dostala na doporučení jiného gynekologa z jiného města, předtím jsem měla tu čest mít 3 gynekoložky a právě pro jejich přístup jsem odešla... je hezké, že si s Vámi paní doktorka povídá, ale základní problém neřeší, neléčí... u tohoto pana doktora jsem se setkala s milým přístupem, vyslechne a hned řeší problém, v mém případě komplikace si opravdu hlídá i pravidelné kontroly a pokaždé mi vždy dobře poradil a zdrav.problémy vyřešil...

Umístění: Poliklinika Jirkov, s.r.o. Preventivka

Všechno je v lidech. K panu doktorovi chodím téměř třicet let. Šediny máme oba, ale na jeho přístupu a jednání to nemá sebemenší vadu. Milý, příjemný, spolehlivý a důkladný. Nemám vůči němu žádnou výhradu. Zve si na preventivky, když nepřijdete, připomene se, přestože jde o Vaše zdraví a nemusel by. Co se týká vyšetření, žádný problém. Vše v klidu a pohodě, bez stresu. Spíš si myslím, bez urážky, že problém bude někde jinde.
Sestřičky jsou milé, ochotné.
Děkuji za takovou ordinaci

I

Vynikající lékař, nenechám na něj dopustit. Pan doktor je profesionál každým coulem, je pečlivý a neponechá nic náhodě. Jsem moc ráda, že jsem pacientkou právě tohoto doktora, ke kterému jsem před 7 lety přešla z nedostatečné péče, od paní doktorky z ordinace od vedle. Také musím pochválit sestřičku, je milá, slušná a ráda poradí. Pan doktor a sestřička tvoří skvělý tým.

K panu Doktorovi jsem přestoupila před nějakou dobou a zatím maximální spokojenost. Gynekologické problémy řeším od 19let, jsem po 3 operacích, 1 spontánním potratu a právě díky panu doktorovi mám teď pár posledních týdnů do porodu. Líbí se mi jeho přístup, nesnaží se mi hned zbytečně cpát nějaké léky a poradí i co můžu dělat jinak abych problém vyřešila. Takže palec nahoru Pane Doktore :-) Sestřička je taky výborná, sympatická a rozhodně umí poradit :-)

Na pana doktora nedám dopustit. Chodím k němu od 15ti let a prošel se mnou dvě perfektní těhotenství. Když jsem byla těhotná poprvé(18let),našla jsem si bulku v prsu. Zašla jsem s ní k doktorce vedle,protože můj doktor Černaj měl dovolenou a ta mi vysvětlila,že jsem úlně blbá,protože mám zduřelé mléčné žlázy a že si nemám dělat děti,když o těhotenství vůbec nic nevím. Odcházela jsem s pocitem blbce.Po dovolené si mě prohlédl i pak doktor a ihned po porodu jsem šla na operaci-fibroadenom. Takže paní doktorka by mě zanedbala,bůh ví,co z toho mohlo být. Pan doktor Černaj nic nepodcenil. Nyní řeším větší problém,jsem poslaná do Ústí do onkologické poradny a uvidíme,co mi je,ale plastika děložního čípku nejméně. jsem ráda,že pan doktor si nehraje na boha,že vše umí sám a raději posílá ke specialistům. Pana doktora Černaje mohu jen a jen doporučit. Od letošního roku k němu chodí i má dcera a ani jedna bychom neměnily. asi je to případ od případu,ale můj názor je,že pan doktor nedělá rozdíly a záleží mu na pacientkách. Takže DÍKY. :)

Z

Již několik let, mám na pana doktora neutrální názor. Bohužel, došlo z jeho strany k vážnému přestupku, který nemohu omluvit, ani akceptovat. Byla jsem jím odeslaná po 2 vyšetřeních do nemocnice na kyretáž. - diagnóza: tzv.zamlklé těhotenství - potrat. Druhý den jsem nastoupila do nemocnice na zákrok. Po odběru krve, podání otázek k zápisu a nakonec vyšetření ultrazvukem...diagnóza: Těhotenství! Na monitoru mi ukázali, jak malému bije srdíčko...nebudu komentovat, že má psychika dostala zabrat. Je mi líto, že k tomu to pochybení z jeho strany došlo, ale myslím si, že takové pochybení u lékaře je neodpustitelné. Palec dolů, vážený pane doktore.

Ráda bych reagovala na poznámku, že pan doktor záněty neléčí, pravda to není...V mém případě mi pomohl velmi výrazně, sice to chvilku trvalo, ale i léčba má svůj čas. Sestřičky v ordinaci jsou velmi milé a ochotné a pokud vám vadí strohý přístup, vzpomeňte na sebe, jak se tváříte po několikahodinové práci samy, milé dámy.

B

Chodím k MUDr. Černajovi 13 let, nyní čekám druhé dítě a neměla jsem nikdy jediný problém. Před 10ti lety jsem taky měla cystu 4,5 cm a poslal mě hned do nemocnice, kde jsem týden ležela, než mi po injekcích praskla. Nemůžu si stěžovat absolutně na nic, nevím, proč sem taháte jeho soukromí. Já kdybych měla celý život každý den koukat tam kam on, taky nebudu vískat radostí nad každou princeznou, která se mi přihrne do ordinace. Rozhodně mi nepříjde jako typ lékaře, který by něco zanedbával. Za mě prostě hodnocení jedině velice dobré.

S panem doktorem Černajem, jsem byla velice spokojena.. ze začátku...vše se změnilo když jsem přišla do jiného stavu, už na první návštěvě se mi zdál být nějaký nepříjemný, ale tak řekla jsem si, že se asi blbě vyspal, poté co jsem u něj byla celkem asi 8 na běžných prohlídkách, a 6 z toho jsem po návštěvě u něj probrečela doma půlku dne, jsem se rozhodla ve 32.týdnu těhu, přejít....těhotné- jak je známo- jsou citlivější- já si myslím že toho dost vydržím, ale jeho ustavičné odsekávání, na jakýkoliv dotaz, jak kdyby člověk byl úplné pako- kdybych byla doktor, nebo to věděla tak se asi neptám, ale od toho tam je ne?takže to dopadlo tak, že jsem se už vůbec na nic neptala když řekl dobrý- ikdyž jsem chtěla- smutné že ? když se jedná o mé dítě, člověk má potřebu sdílet radost, ale po tomhle vás to přejde...dopadlo to tak, že na poslední návštěvě ve 32.t.mi řekl že moc rychle přibírám, že mam jíst dietně,pít minimálně( což u mě není možné mám pořád šílenou žízeň) nebo oteču a půjdu do nemocnice a že kůli tomu jak jim je malá moc velká, ano přibrala jsem 20kg, ale znám i ženské co přibraly přes 30 a doktor je takhle nemučil, nechci vypadat jako citlivka, že se přehlašuji kůli jedné blbé větě, ale ono toho opravdu bylo více, už od začátku, takže ja mě ne...Katka

Pan doktor své pacientky řádně zanedbává. měla jsem cystu na vaječníku, o velikosti asi 1,5 cm a pan Černaj čekal až mi narostla do velikosti 9 cm a stále říkal, že praskne, chodila jsem pondělky,středy a pátky po dobu dvou tydnu na injekce,které mi stejně nepomohly a pan doktor mi tenkrát řekl, že si tam stejnak chodím jen pro omluvenky do školy!!! jednoho dne večer jsem začla silně krvácet a odvezli mě do Kadaně do nemocnice,kde me pan primář řekl, že zitra okamžitě operace a že nejspíše budu mít problém mít děti... Takže jsem od Černaje odešla vedle k paní dokrorce,kde jsem velice spokojená