František Barták

Tachov 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

B

Pan doktor je nejlepší pediar, kterého znám. Chodila jsem k němu kdysi sama. I když k němu kvůli vzdálenosti už nemůžu chodit se svou dcerou a mám bohužel jiného lékaře, volám mu a radím se s ním, protože mu důvěřuji. Najít adekvatní "náhradu" za pana doktora Bartáka je nemožné, protože on je nejlepší ze všech.

Bára

F

mi jsme tam spokojeny

Jsem s panem doktorem maximálně spokojená. Chodím k němu se svými dvěma syny. Je to člověk na pravém místě. Skvělý profík. Nikoho neodmítne, poradí, pomůže. Své práci rozumí a nic nepodceňuje.

Pan doktor Barták je výborný, vyrostla jsem u něho. Měl vždy velice vstřícný a milý přístup. Jsem přesvědčena o jeho naprosté profesionalitě, nejednou mi moc pomohl. Děkuji

Musím souhlasit s Hankou a Luckou, mam syna a nemůžu si stěžovat nikdy nás neodbyl, je laskavý a rád poradí. Prostě super přístup.

musím plně souhlasit s Hankou.Mám malého nemocného syna a vždy mu věnoval tu nejlepší péči s jeho léčbou.ochotně vysvětlí a poradí rodičům.

Měl by se věnovat jiným věcem jako ředitel.

S tímhle lékařem jsem vlastně vyrůstala. Vždy se snažil najít nějaké řešení a radu. K lidem je velmi laskavý a ohleduplný. Nikdy se nechoval hrubě. Pro mě je to doktor profesionál. I jeho žena je velmi příjemná a skvělá lékařka i ona dokázala vždy poradit