zakaznik
ten zuby neléčí,ten je ničí.aby měl do budoucna na čem pracovat
nastvana matka
Me dceri pomohl okamzite, kdyz tam prisla s akutnim zanetem a vzal nas prednostne, protoze brecela bolesti... Moc mu dekuju! :)
B.P. - Hradec Králové
Zdědila jsem velice špatný chrup. Prošla jsem několika ordinacemi, kde mě jako malou drželi tři sestry a zubař mi násilím tahal nebo vrtal zuby. Jako dospělá jsem se objevila i ve FN a také mě museli držet. Přišla jsem o jeden zub.
Pana doktora jsem si našla před 25 lety. Upozorňuji, žádná protekce, byla jsem pro něj jenom další pacient. Nikdy jsem nelitovala a nelituji dlouhé cesty až z Hradce Králové. Má velice seriózní jednání, vysvětlí postup práce a jedná o ceně případných zubních náhrad.
Díky němu mám klidnější život, kdy nemám strach, nebolí mne žádný zub a mohu se na lidi bezstarostně usmívat. Považuji pana doktora za špičku mezi stomatology a jsem s jeho prácí velice spokojená. Jeho stálá pacientka, BP.
Než vyslovím názor, nechám si ho vždy prověřit časem. Nyní po 4. letech co chodím k panu MUDr Bahníkovi po přechodu od jiné zubní lékařky, u které jsem měl velmi špatné zkušenosti i pacientské pocity mohu nyní s klidem říci, že MUDr Bahník je profík, kterého vřele doporučuji. Návštěvu v jeho ordinaci doprovází pohoda. Kvituji také, že v čekárně zmizela televize, na které šly původně nekonečné poťouchlé seriály, takže i v čekárně je už dobrá pohoda - nikdy se však dlouho nečeká. Takže doporučuji ! (Holubář)
Výborný stomatolog se zlatýma rukama. Vřele doporučuji.
Za panem doktorem jsem prisla s osmickou v zanetu, ktera pekelne bolela. Zub nafotil, vysvetlil mi co je treba a vytrhl naprosto bezbolestne. Od te doby mi uz vymenil vsechny amalgamy,co jsem mela od jine doktorky,ktera mi ani nic jineho,nez amalgam nikdy nenabidla. Jsem s nim naprosto spokojena, on i sestricka jsou velmi mili a chapavi. Od detstvi mam ze stomatologu hruzu, u pana doktora Bahnika vsak toto nepocituji. Martina K.
Výborný stomatolog. Profesionální přístup, přesto však s dojmem domácího prostředí. Pečlivý, vše vysvětlí, ukáže, probere s Vámi možnosti, které jsou a jejich pozitiva a negativa, upozorní Vás na cenu. Stomatolog, kterého se nemusíte bát, u kterého se necítíte jako otravný pacient, ale jako nejlepší klient. Velice doporučuji. Cenově nenáročné, a i přesto odvedená práce krásná.Marek
Chodíme k němu již několik let celá široká rodina, nikdy nás neodmítl a umí spravit i to co ostatní neuměli. Jeho plomby a ostatní vysprávky "drží". Nedávno mi dokončil rozměrnou zubní náhradu, několikanásobná návštěva laboratoře se vyplatila, dokud to nebylo tak jak to být mělo, tak mi náhradu nenasadil napevno.
Chodím k němu rok. Tento doktor je opravdu " PAN DOKTOR ". Zachránil mi i to, co jiná zubařka dávno odepsala a vše komentovala pouze " buďte ráda, že to drží" a do nějakých dalších oprav se jí nechtělo. Pan doktor se toho nebál, co víc, bylo to pro něj zřejmě výzvou. Do opravy mého chrupu se pustil s velkým pracovním nasazením a vírou v záchranu. Jsem mu i sestřičce velice vděčná, za to, že mě nevyhodili už mezi dveřmi, jelikož mají se mnou opravdu spoustu a práce. A cena? Odpovídá kvalitě. Na tak vynikajícího zubaře nízká,a je to investice do zdraví. Dosud jsem měla zubařku, u které jsem platila víc, ale její služby byli těžce pod úroveň, co šlo to odbyla a zuby se mohly v klidu kazit dál.Panu doktorovi a sestřičce mnohokrát děkuji. Menčíková
tak to tady vypada,ze se v jeden den pan doktor nekomu hodne nelibil a Bahnik zrejme taky neni jen jeden....
kazdopadne ja k panu doktorovi mam naprostou duveru a mohu jen doporucit!!!