20 let zkušeností v ortopedii z České republiky i ze zahraničí / FNMotol, Německo, Francie/
školitel pro ortopedii
- úrazová chirurgie (traumatologie)
- ortopedie
Artroskopie • Hrazeno pojišťovnou
Artroskopie ramene • Hrazeno pojišťovnou
Diagnostické vyšetření • Hrazeno pojišťovnou +6 Více
Injekce • Hrazeno pojišťovnou
Kyselina hyaluronová • Hrazeno pojišťovnou
Operace šlachy • Hrazeno pojišťovnou
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí13 názor pacienta
Hledejte v názorech
Pan doktor Filip Veselý mi vyšetřil prst pravé nohy, který byl deformovaný díky haluxu. Vše mi vysvětlil vč. rizika, pokud si nechám operovat jen daný prst a ne i halux, který zdrojem mých potíží.
Operace proběhla bez problémů, byla jsem velmi spokojená s jeho odborností, přístupem otevřenosti a ale i pochopením. Prst se hojí zcela v pohodě a věřím, že to takto bude již v pořádku. Takže z mé strany velké díky!
Operace kyčelního kloubu byla provedena se vší profesionalitou,jsem moc spokojen
Jsem velmi spokojen s náhradou kyčeolního kloubu,kterou odoperoval pan primář Filip Veselý.Po operaci se mohu věnovat aktivnímu životu.Profesonální a rychlé jednání.S úctou RH
Jsem 14. dnů po operaci kyčelního kloubu, kterou provedl primář MUDr. Veselý. Z pohledu pecienta jsem naprosto spokojený. Od prvního vyšetření po propuštení z nemocnice vše probíhalo bezvadně, co a jak bylo dohodnuto, to také platilo. Bolesti nemám, komplikace žádné, takže nezbývá než mu touto cestou poděkovat a konstatovat, že pan primář odvedl skvělou práci!
Vřele doporučuji!
14.10.24 operace kyčelního kloubu. Dnes 27.10.24 jsem v lázních a na pokoji chodím jen s jednou oporou, hojení naprosto v pořádku a od 2.
dne po operaci jsem prakticky bez bolesti. Doporučuji z vlastní zkušenosti výměnu kloub u tohoto lékaře, jsem naprosto spokojený a s ohledem na pacienty v lázních mohu posoudit jak jsou na tom po stejné operaci jiní pacienti. Ještě jednou moc děkuji. Štefan Čibik Sokolov
Pan doktor Veselý je ortopedický odborník a profesionál na svém místě. Do jeho rukou se můžete bez obav svěřit, a máte jistotu, že váš problém bude vyřešen. Velké díky doktore za můj odoperovaný meniskus, Jitka
Ošetřování od počátku problémů bezchybné , rychlé , až ku operaci ( náhrada kyč. kloubu). Už zase skáču do louží. Doporučuji.
Pan doktor Veselý je ortoped, kterému se můžete bez obav svěřit do péče. Moje dlouholeté problémy s kolenem vyřešil totální endoprotézou a já si nyní užívám chůzi bez bolesti. Děkuji
Objednání, poměrně rozsáhlá ale rychlá diagnostika, určení mého problému / který nebyl v koleni ale v kyčli, operace / kloubní náhrada kyčel a - vše je jako dřív, možná i lepší a bez bolesti!!!
díky! Jan Křižík
objednání v krátkém termínu, přesná a rychlá diagnostika
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze