Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
A.R.
Nevím, jak vhodně popsat pana doktora. Nemá v sobě ani kouska slušnosti, když vleze do cekarny plné pacientu, ze by treba pozdravil.... To bych chtela asi moc. Vecne chodi pozdě. Sestra nepříjemná a pokaždé se zepta, pred plnou čekárnou lidi, co potřebujete? Dovolat se do ordinace nadlidský ukol, hlavne, že maji inteligentní system. Kdyby ordinaci zavreli, tak si myslim, ze by se vzbec nic nestalo.
Lenka Heřmanová
Naprosto nekompetentní lékař, který nerozezná ani senilní demenci.
senkyrova2
Dobrý den, je to velmi důkladný a pečlivý lékař. Jsem s ním i se sestřičkou velice spokojená. Nehledě na vynikající vybavenost ordinace.
P.K.
Dobrý den, byla jsem poprvé u pana doktora a on i jeho sestřička na mě zapůsobili velmi příjemně, mají lidský, milý přístup k pacientovi, pan doktor si udělá na pacienta dostatek času, vyslechne, vyšetří, poradí, byla jsem velice mile překvapená a cítila jsem se u nich velmi dobře, žádný stres, je možné se dopředu objednat, tak že jsem nemusela čekat, opravdu naprostá spokojenost, mohu takového pana doktora a sestřičku jen všem doporučit !!!
Jarek
Je to neschopný lékař, který při ordinování usíná u počítače /často/ a nemá očividný zájem o pacienta. Jenom se divím, jak se někdo takový může starat o zdraví lidí a říkat si "doktor".
velmi pečlivý zubař. jsem moc spokojena
Pan doktor Lerch je velmi schopný a pečlivý lékař.Je to odborník na svém místě.
Váš účet byl odstraněn
Je to odborník.