Zubní lékařství jsem si zvolil za svoji profesi celkem nedávno. Kombinace biologie, technických věd, práce s lidmi a umění pokrývá všechno, co mě odedávna bavilo. Našel jsem to ve stomatologii. Dává mi možnost každý den pečovat o zdraví a spokojenost pacientů, čelit výzvám, rozvíjet se a měnit svoje okolí. Je velmi naplňující dosáhnout byť jen malé změny v životě pacienta pomocí vylepšení či navrácení orálního zdraví. Ať už jde o zbavení bolesti, prevenci, obnovu estetiky a možnosti dobře se najíst, vždycky mám z úspěšného řešení radost.
Zvláště pak, když ji se mnou sdílí můj pacient.
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Parodontologické konzultace
Jakubská 2, Brno
SMILE FACTORY - ZUBNÍ KLINIKA Brno
Jak fungují ceny?
D.T.
Pan doktor na mě působil velmi profesionálně a sympaticky. Byla jsem na zákroku transplantaci dásni na obnažené krčky. Pan doktor před i při zákroku vše popisoval, co provádí, takže má důvěra byla 100%. Na finální výsledek si ještě počkám, ale zatím to vypadá slibně :)
M.D.
Bezvadný, lidský a profesionální přístup. Pan doktor vše vysvětlí, komunikuje. Jsem moc spokojená. Děkuji.
Veronika S.
Děkuji moc za perfektní přístup a naprosto bezbolestné trhání .Díky Vám jsem se přestala bát zubaře, ještě jednou děkuji
Monika Kindermannová
Pan doktor moc milý a šikovný trhal mi 6 a 8 a vždy to proběhlo v klidu celkem a to že mám se zubařů úplnou hrůzu.Doporucuji
Radka Hrubanová
Přístup pana doktora byl naprosto úžasný. Měla jsem veliký strach. Od začátku až do konce se mnou mluvil, informoval mě, co a jak zrovna dělá/chystá se udělat. I když jsem mu vyloženě nahrávala svojí vystrašeností na nějakou ironickou poznámku, nikdy do toho nešel. Sestřičky byly výborné, ale měly už víc odstup. Moc děkuji a přeji panu doktorovi, aby mu jeho přístup vydržel a doufám, že se mu v životě bude jen a jen dařit :)! Hrubanová
Marcel I.
Pan doktor mi stanovil plán léčby, dělal několik výplní, trhal dvě osmičky a jeho služby můžu s klidným svědomím doporučit. Vše proběhlo bez komplikací s výborným výsledkem a vždy jsem dostal profesionální a lidsky příjemnou péči.
Martin Bocián
Výborná zkušenost s panem doktorem, mohu jen doporučit. V rámci zákroku, který není a ani nemůže být příjemný, udělal vše potřebné k tomu, aby jeho průběh byl co nejhladší. Vysvětlil mi všechny okolnosti kolem stavu zubů a po zákroku i doporučený postup pro udržení co nejlepší kondice do budoucna.
Karolína Pawlusová
S panem doktorem jsem resila problemovy zub – zanet v oblasti korenovych kanalku. Ackoli me uz na zacatku upozornil, ze vidi zub spise na vytrzeni, udelal pro zachranu vse, co mohl. Dostala jsem take kontakt na mikrostomatologii a zaroven i na specialistu do Sv. Anny, abychom vyloucili neurologickou pricinu. Kdyz uz doslo na extrakci, ta probehla naprosto bezbolestne. Pana doktora urcite doporucuji. Karolina Pawlusova
Radek Černý
Špičkový mladý doktor. Měl jsem vždy strach ze zubařů a do jisté míry ho mám dodnes. Ovšem profesionalita, znalosti a preciznost doktora Hromčíka mi změnila pohled na zubaře. Nerad chodím k zubařům stále, ale tady vím, že jsem v dobrých rukách. Trhání osmiček u mě proběhlo naprosto bez problémů a bez jakékoli bolesti u zákroku.
Čestmír Cikrle
Vytržení zubů. Přístup profesionální. Doktor mi vysvětlil co a jak bude dělat a jak řekl, tak to taky dopadlo a byl jsem mile překvapen. Supr profesionál.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně