Říct si o podporu nebo požádat někoho o pomoc v náročné životní situaci není slabost. Vnímám v tom naopak velikou sílu, protože to obsahuje jak uvědomění si, že se mi něco nedaří, tak rozhodnutí svou situaci změnit. Každého z nás čas od času potká v životě něco, co se nám nedaří nést s obvyklou lehkostí a přijetím, něco co nám působí obtíže či smutek, něco co nás nutí dívat se na sebe a okolí novým pohledem. Pro takové chvíle je tu terapeut, aby Vám byl průvodcem a parťákem do nepohody, aby společně s Vámi hledal cestu, kterou se dá dále kráčet hrdě a smysluplně.
Pokud se na mne obrátíte, slibuji Vám, že budu vždy na Vaší straně. Budu Vám pozorně naslouchat a společně budeme hledat právě ta řešení a ty cesty, které jsou pro Vás přirozené, můžete na nich rozvinout svůj potenciál a povedou Vás ke spokojenějšímu životu.
Jsem absolventem oboru Psychologie na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně a v současné době působím jako psycholog a terénní pracovník ve Společnosti Podané ruce, kde se potkávám s lidmi, kteří užívají drogy. V minulosti jsem několik let pracoval v organizaci Práh, která se věnuje lidem s duševním onemocněním, a také jsem byl osobním asistentem lidem s tělesným postižením. V psychoterapii se dále vzdělávám především v rámci dlouhodobého výcviku v logoterapii a existenciální analýze, jehož jsem frekventantem, ale i formou krátkodobých kurzů, jako je například krizová intervence, motivační rozhovory nebo psychologická první pomoc.
Přijímám:
dospělí
Psychologické konzultace • 500 Kč
Psychologické poradenství • 500 Kč
Individuální psychoterapie • 500 Kč +1 Více
Psychoterapie • 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí1 názor pacienta
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Daniel Kouřil
Číslo ověřené
Pan Dvorák je skvělý! Sice mám za sebou teprve druhou terapii, ale nikdy jsem se necitíl u někoho, tak příjemně.
Pan doktor vše podrobně vysvětlí, na problémy nahlíží empaticky a bez předsudků.