Pokud se na mne obrátíte, slibuji Vám, že budu vždy na Vaší straně. Budu Vám pozorně naslouchat a společně budeme hledat právě ta řešení a ty cesty, které jsou pro Vás přirozené, můžete na nich rozvinout svůj potenciál a povedou Vás ke spokojenějšímu životu.
Jsem absolventem oboru Psychologie na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně a v současné době působím jako psycholog a terénní pracovník ve Společnosti Podané ruce, kde se potkávám s lidmi, kteří užívají drogy. V minulosti jsem několik let pracoval v organizaci Práh, která se věnuje lidem s duševním onemocněním, a také jsem byl osobním asistentem lidem s tělesným postižením. V psychoterapii se dále vzdělávám především v rámci dlouhodobého výcviku v logoterapii a existenciální analýze, jehož jsem frekventantem, ale i formou krátkodobých kurzů, jako je například krizová intervence, motivační rozhovory nebo psychologická první pomoc.
Psychologické konzultace • 500 Kč
Psychologické poradenství • 500 Kč
Individuální psychoterapie • 500 Kč +1 Více
Psychoterapie • 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické konzultace
Psychologické poradenství
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
Psychoterapie
Daniel Kouřil
Pan Dvorák je skvělý! Sice mám za sebou teprve druhou terapii, ale nikdy jsem se necitíl u někoho, tak příjemně.
Pan doktor vše podrobně vysvětlí, na problémy nahlíží empaticky a bez předsudků.