Kontaktní údaje

- 1. LF UK - obor stomatologie, všeobecný směr

- praxe v několika privátních stomatolologických centrech
- pravidelná zahraniční i domácí školení i kongresy
- specializuje se na stomatochirurgii, implantologii a protetiku
- Školitel společnosti Nobel Biocare a F.M.D. pravidelné školení kolegů stomatologů a šíření nejnovějších poznatků z oboru implantologie mezi odbornou veřejnost.
  • zubní lékař - stomatolog

+1 služba

Jak fungují ceny?

Ž
Umístění: MALO CLINIC Prague • zubní chirurgie

K panu zubaři jsem byla poslána svým zubařem k expresnímu vytržení. Se zákrokem jako takovým jsem neměla problém, bylo to bezbolestné a po několika dnech utrpení naprosté vysvobození. Nyní, několik měsíců od zákroku, nemám se zubem problémy. Profesně výtečné.
Přesto jsem z ordinace odešla s pláčem. Pan doktor byl extrémně arogantní, sotva mě pozdravil; když jsem se chtěla ujistit, že ví, co mi jde dělat, ani mi neodpověděl a otočil se ke mně zády; když jsem se ptala, co přesně mi bude dělat (abych se mentálně připravila), řekl, že bych to stejně nepochopila; po vytržení zubu jsem se ho zeptala, jestli mám dobrat antibiotika, jejichž jméno jsem s tamponem v puse zkomolila – a doktor se mi naprosto vysmál, že to neumím říct správně a že prý "klidně". Třešnička byla, že se ani nerozloučil :) Když jsem o tom se svým zubařem mluvila, prý nejsem první žena, která má s panem zubařem takovéto zkušenosti. Když mě tam chtěl poslat na osmičky, radši jsem si našla někoho jiného :)

Umístění: jiné místo • Jiný

Vytržení zubu bylo rychlé, bezbolestné, ve velmi příjemné atmosféře. Bála jsem se, ale pan doktor Donev byl skvělý!

Z
Umístění: jiné místo • Jiný

Velmi dobrý přístup personálu a pan doktor Donev je velmi vstřícný, optimistický a profesionální. Pan doktor Donev je prostě jednička.

Umístění: MALO CLINIC Prague • implantáty

U pana doktora Doneva jsem byla několikrát a s různými potížemi. Vždy jsem se setkala se skvělým a profesionálním přístupem, vtipem, rodinnou a přátelskou atmosférou a skvělým výsledkem. S péčí jsem velice spokojená a pocit, který ze sebe teď po půlroční péči mám, za to opravdu stojí

Umístění: MALO CLINIC Prague • záchov...Vícená stomatologie Méně

Pan doktor je skvely, dal mi dohromady zuby, ktere nebyly vubec v dobrem stavu, kdyz jsem k nemu poprve prisla. Zkusila jsem u nej temer vse, trhani, plomby, vetsi keramicke vyplne, korunku, rovnatka, augmentaci kosti, implantaty a nemuzu si na cokoli z toho stezovat. Vysledkem jsem nadsena. Cela lecba trvala nekolik let, ale stalo to za to! Konecne jsem na svuj usmev hrda. A navic byva v ordinaci sranda, coz pekne odlehci atmosferu a clovek potom nema duvod k obavam ze zakroku. Dekuji panu doktorovi za pomoc.

Umístění: MALO CLINIC Prague • implantáty

Pan doktor je odbornik na svem miste, vse vysvetli a snazi se o co nejnizsi bolest. Se sestrickou jsou sehrany tym a i ty mene prijemne zakroky se daji snest. Vysledek je perfektni.

T
Umístění: MALO CLINIC Prague • Jiný

Pan Donev je nejlepší zubař ktereho jsem mohl vybrat.Xlet sem se bal zuvbařu atd ale pan Donev mi stres odbourala je nejlepsá jak chovaní, přístupem tak prací.Trhal mi 3 zuby zatim , bez bolesti , bez otoku,velice kvalitní prace .Pote mě pusa skoro nebolela , neotekla.SUPER !! NEDAM NA PANA DONEVA DOPUSTIT.

Umístění: jiné místo • extrakce zubu

Doktor se svérázným smyslem pro humor, nicméně moc milý, zákrok (extrakce 2 zubů) nebolel a trval opravdu chviličku. Doporučuji.

T
Umístění: MALO CLINIC Prague • extrakce 8

Poprvé když jsem byl u pana doktora, tak byl ochotný. Behěm 10minut měl vytrhnul zub (bez komplikace). Po druhé když jsem byl tak jsem poprosil at mě vytrhnul 2 zuby(komplikovanější, musel řezat a zašít)
měl jsem horečku a bolesti potom, jinak operace byla bezbolestivá, tak se nebojte.

Umístění: MALO CLINIC Prague

Už od svého dětsví mám hodně problémů se svými zuby,tudíž jsem se setkal s hodně zubaři...Už nějakou dobu chodím k panu doktorovi a Filipovi a napsání svého názoru jsem si nemohl odpustit.Včera mi trhal dvě horní pětky s následným přisypáním kosti.Zákrok byl velice rychlý,nebolelo mě absolutně nic protože přístup pana doktora je úžasný,dělá vše pečlivě a přesně.Je to někdo kdo má hodně velký talent a svoji práci opravdu miluje.Lečí se zde celá moje rodina,tudíž pana doktora mohu doporučit i jako výjimečného implantologa.Díky !!!