Konzultace v oboru plastické chirurgie • Od 300 Kč
Lifting obličeje • Od 25 000 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Botox
Od 1 500 Kč
Estetická chirurgie
Konzultace plastické chirurgie
KLINIKA PLASTICKÉ A ESTETICKÉ CHIRURGIE CBP
Konzultace v oboru plastické chirurgie
Od 300 Kč
Od 4 300 Kč
Zvětšení rtů
Od 4 900 Kč
Zdeňka
Podstoupila jsem operaci prsou - výměnu implantátů v Jihlavě asi před týdnem. Velké poděkování celému týmu pod vedením pana primáře MUDr. Filipa Černocha. Kvalitní profesionální práce, úžasná péče, pěkné jednání a krásné prostředí. Všem doporučuji tuto kliniku!!! Jsem moc a moc spokojena.
Lenka
Byla jsem u pana doktora na operaci nosu (rihnoplastika) skvělý přístup a skvělá práce personál taktéž sestřičky příjemné a velmi ochotné. Velice jsem spokojená a můžu jen pana doktora doporučit je to špička!!!
Dvořáková L.
Mohu jedině doporučit. 18.2.2020 jsem podstoupila augmentaci prsou u pana primaře. Vše proběhlo a probíhá vpořádku,přístup pana doktora a personálu na výbornou. Ještě jednou moc děkuji všem co se podíleli na splnění mého snu :)
MUDr.Filip Cernoch je nejlepsi plasticky chirurg, ktereho jsem poznala. Skvely osobni a lidsky pristup, prijemny projev a hlavne: spickove vysledky. Za me pouze on, jinam a k jinem MUDr. bych ohledne plasticke chirurgie jiz nesla.
Péťa
Pana doktora mohu jen doporučit super práce je to špička za mě super jsem maximálně spokojená úžasná prace
Marika Moravcová
Před dvěma měsíci jsem podstoupila u pana doktora Černocha plastickou operaci prsou (zvětšení ), po které jsem dlouhou dobu toužila. Přístup pana doktora byl skvělý ve všech ohledech. Na předoperačních konzultacích mi vše ochotně vysvětlil a názorně ukázal.Operace proběhla bez komplikací, jizvy se krásně hojí, vše proběhlo nad má očekávání. Jsem velice spokojená. Mockrát děkuji panu doktorovi Filipu Černochovi za jeho kvalitní profesionální přístup a odvedenou práci. Za můj splněný sen a nové sebevědomí. Děkuji Marika
Jana
U pana doktora Černocha jsem podstoupila plastiku prsou / zmenšení/ a jsem moc spokojená, konečně
mohu nosit normální prádlo, více sportovat a hlavně nebolí mě záda.
Pan doktor má příjemné vystupování, vše vysvětlí a je moc šikovný. Mohu jen doporučit!
Věra Švadlenková
Chtěla bych moc poděkovat panu doktorovi Černochovi za plastiku prsou( zmenšení),kterou mě dělal loni v listopadu. Jsem po kontrole 3 měsíce po operaci a vše je v pořádku, já se citím konečně moc dobře a jsem max spokojená. Velice doporučuji pana doktora, je moc fajn a má zlaté ruce :-)
Váchová Jana
Mám velmi dobré zkušenosti s panem doktorem Černochem.Přestože jsem sama otálela navštívit lékaře s rozsáhlým basaliomem na líci,tak po návštěvě u p.doktora jsem byla do týdne přijata na chirugické oddělení,kde mi odoperoval onen defekt a následně provedl plastiku tváře.Díky jemu jsem zdravá.Moc děkuji pane doktore.
urbanovamarie
u pana doktora jsem byla na plastice horních víček. Je naprosto úžasný. Komunikativní, ochotný, profesionální. Jsem moc spokojená a každému ho vřele doporučuji.
Urbanová, Světlá nad Sázavou