Neváhejte mě kontaktovat a domluvme si úvodní konzultaci, kde společně probereme vaše cíle a najdeme cestu, jak jich dosáhnout. Vaše změna začíná už dnes!
Konzultace online • Hrazeno pojišťovnou
Koučování • 1 350 Kč
Koučování dětí, studentů a dospívajících • 800 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
48 hodin před konzultací
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Hledejte v názorech
Marek
Skoro rok a půl jsem váhal kam se ve svém životě posunutou po skončení VŠ. Stačila mi 1 konzultace s Filipem a mé myšlenky se usměrnily, pomohl mi zorientovat se v mojí situaci. Díky jeho výbornému přístupu a využití i jiných technik než jen rozhovoru se mi povedlo vybrat si svůj cíl a naplánovat si menší cíle, které mi pomáhají držet směr. U Filipa velmi oceňuji přístup, využití různých technik a flexibilitu.
Eva
Na couchovani s Filipem jsem nešla s jasnou představou, co bych chtěla. Zvlášť protože ho znám už delší dobu a běžně mluvíme i o osobních věcech. Už po prvním sezení jsem ale byla překvapená, jak lehce se mi sdílí moje myšlenky a výzvy. Necítila jsem se hodnocená ani do ničeho tlačená, jen jemně ale strategicky vedená k vyřčení toho, co chci a jak bych toho chtěla dosáhnout. Kombinace prostoru pro vysvětlení mých procesů a použití imaginativních technik mě pomohla si najít odpovědi sama v sobě a do velké míry se zbavit neustálých pochyb. Děkuju za sezení.
Radek Slaný
S Filipem jsem spolupracoval dlouhodobě a rozhodně doporučuji! Řešili jsme moje podnikání a studium z dlouhodobého hlediska, ale taky konkrétní denní návyky a rutiny. Dobře mi sedl jak koučovací přístup, tak Filipova osobnost. Díky za super spolupráci!
Michaela Vargová
Sedenie bolo veľmi prijemne. Bola to moja úplne prvá skúsenosť s koučovaním a Filip mi všetko krásne vysvetlil. Absolvovala som s ním len jedni sedenie, ale aj to mi pomohlo si ujasniť moju víziu a stanoviť si kroky k jej dosiahnutiu. Počas celého sedenia prevládala príjemná a uvoľnená nálada.
Celý rozhovor byl nenucený, do ničeho mě pan Blažek netlačil. Bylo to jako konverzace s přítelem, který vám dává nějaké rady do života, což je za mě skvělé. Atmosféra byla uvolněná, přátelská a lidská, nepřipadala jsem si jako u výslechu nebo jako kdybych se svěřovala robotovi, jelikož jsme se během rozhovoru i trochu zasmáli. Měla jsem z toho pocit, že mě nesoudí a že se mu můžu svěřit s čímkoliv, jelikož vše zůstane mezi námi. Nijak mé problémy nezlehčoval a neshazoval, bral je tak vážně, jak jsem je brala já sama a snažil se mi pomoci najít vhodné řešení.
Filip během online konzultací vystupoval přirozeně, vše mi nejdříve vysvětlil a strukturovaně mě provedl celým setkáním. Rozhovory probíhaly velice hladce bez jakýchkoliv překročení mých hranic, jeho otázky mě podpořily v zamyšlení se nad mým tématem z nových úhlů pohledu a zvládal pojmenovat a parafrázovat mé myšlenky. Po předchozích ne úplně dobrých zkušenostech s coachingem jsem byl ke konzultaci zpočátku mírně skeptický, ale konzultace s Filipem byly profesionální a užitečné, takže za sebe mohu určitě doporučit.
MT
S Filipem jsem absolvoval několik koučovacích sezení, které mi pomohli ujasnit můj cíl a podniknout první kroky k němu. Navíc při zpětném pohledu a srovnání mé situace tehdy a nyní bych řekl, že jsem na té cestě, na které bych chtěl být. Přestože jsem měl už předtím zkušenost s koučováním, tak jsem byl velmi pozitivně překvapen, jak dobré otázky mi dokázal Filip pokládat a co jsem si díky nim uvědomil. Co se týče domluvy, místa setkání a další administrativních kroků, tak vše proběhlo také bez problémů.