Praktický lékař
Československé armády 13, Rousínov

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Chtěla bych doporučit všem tohoto pana doktora. Má opravdový zájem o pacienta, nic a nikoho neodbyde. Věřím, že spoustu věcí vyřizuje nad rámec svých povinností, ale protože mu není lhostejné zdraví jeho pacientů, vychází jim maximálně vstříc. Nemohu souhlasit s žádným negativním názorem tady uvedeným, protože se nezakládá na pravdě!!! Tak jako on i jeho zdravotní sestra jsou velmi milí a ochotní lidé. Kéž by takových bylo ve zdravotnictví více.
Kadlecová

F

Jsem u tohoto lékaře již delší dobu. Sice jít k němu je fakt na dovolenou, protože dělá přestávky mezi pacienty, v čekárně předemnou 5 lidí už v 7 hodin (tedy hodinu před ordinační dobou), strávil jsem tam 4 hodiny, myslím si ale, že ty přestávky jsou od toho aby se důkladně seznámil s obsahem pacientovy složky a věděl "co mu přijde pod ruku" a to si zase myslím že je to naprosto vpořádku. Vždy když mě nebylo nejlíp, dokázal předepsat něco co způsobilo že mi bylo líp. Vpodstatě ordinuje "na dálku" - mé tělo se snaží cítit se zdravě abych nemusel chytat bacily v lékárně :-D

E

Pana doktora hodnotím dobře. Má sice trochu jiné způsoby, které připadají někomu zastaralé,
je pečlivý, komunikuje s pacienty dobře. Nechá pacienta i preventivně vyšetřit, což není
u každého lékaře obvyklé. Jsem u něho registrována již dlouho, přesto bych asi neměnila.
Je to hodnocení i mých známých. Nepostrádá lidský přístup k pacientovi a to je vzácné.

Mám z něj smíšené pocity,byla jsem u něj jen proto,že moje doktorka měla dovolenou,potřebovala jsem jen recept,to bez řečí napsal,jen se zeptal na co to chci,nebyl žádný problém.Ale co mě docela odrazuje na tomhle doktorovi,tak ta jeho "pomalost",dlouhé přestávky mezi jednotlivými pacienty a věčně neordinuje.

Pan doktor jakoby se zasekl v jiné době.Jeho ordinace je vybavena muzejními kousky a nábytek má ještě inventární štítky z dob komunismu.Nějaká technika by se marně hledala,největší vymožeností je asi psací stroj.O čistotě v ordinaci také mám pochybnosti.On sám je podivín chová se plaše,nepodívá se do očí a úsměv vůbec nepoužívá.Nevím jaký je odborník,protože k němu chodím pouze na preventivní prohlídky,ale pokud by šlo o něco závažného,nevím,jestli bych nepřešel k jinému lékaři.Je divný a moc mě nepřesvědčil o svých kvalitách.Nedoporučuji.

Pan doktor je příjemný,ochotný,zodpovědný,k lidem se chová slušně,je vidět že svou práci má rád, poradí co se týče alternativní mediciny rozhodně doporučuji

Po mnohaleté zkušenosti nedám na pana doktora dopustit, jeho pečlivé rozvažování může někomu připadat jako liknavé, já ho hodnotím jako plus. Kvůli přestěhování jsem změnila lékaře, ale dones s díky vzpomínám. Zápisy pana doktora jsem měla v ruce, vůbec nebyly zmatečné a všechno bylo pěčlivě a popravdě uvedeno.

Rozhodně doporučuji. Pacienta neodbývá, věnuje se mu. Necpe člověku jen "chemii" ale poradí i alternativní léčbu.

K tomuto lékaři bych nedoporučila chodit, již ve dveřích se Vás ptá, co si myslíte, že Vám je a jakou máte diagnózu..Připadá mi, že tohle by měl říci on a ne pacient. Do karty pacienta si zapisuje úplné blbosti. Strašně pomalý, neumí komunikovat s pacientem.

Je to velmi dobrý lékař.