Michal C.
Odborník na svém místě, chodíme k ní s celou rodinou. Sympatická a velice milá. Moderní ordinace. S mým předchozím zubním lékařem se to nedá vůbec srovnat.
petra.trump
Nejlepší na světě! :) Nevím jak, nějak dokázala, že se už nebojím zubaře a ráda se k ní vždy těším. Příjemná, milá, citlivá a pečlivá.
Vit
Vynikajici stomatolozka, nesmirne ochotna, prijemna, spolehliva, skvely a citlivy pristup k pacientovi, nesetri casem ani na odbornou osvetu, nejlepsi doktorka, kterou jsem zazil. Snad postaci, kdyz reknu, ze k ni do Havirova kazdorocne vazim cestu az ze Skandinavie, uz radu let, stoji mi to za to. Lituji, ze neni nekde pobliz. Nemam v CR zdravotni pojisteni, takze musim vse platit v plne vysi a musim uznat, ze ma velmi rozumne ceny za kvalitni osetreni.
Tatarák200
Nemám zkušenost a zvažuju že se k této zubařce objednám, jenže jsem slyšel názor že už tam v tom středisku pod Permonem stojí všichni zubaři za starou belu....jedné se člověk nedoplatí, další fakt neumí spravit ani blbou plombu, a tato doktorka - to nevím, musím si přečíst forum. Ale taky píšou pacienti neobjektivní příspěvky, nebo si to píšou sestry do fora samy, aby dělaly doktorovi reklamu. No tak to ne. Stejně nakonec pacient přijde na to jaká je realita a zas musí doktora, když zjistí, že pacientovi nepomůže, změnit
Super zubařka, všem velice doporučuju.
Nemužu ji srovnavat s ostatníma zubařema pro to že ona je bezkonkurečné nejlepší a má tam příjemnou pěknou setříčku
jaja
Výborná zubařka
VÝBORNÝ LÉKAŘKA ODBORNÍK VE SVÉM OBORU VELMI DOPORUČUJI
velmi dobra lékařka příjemná i k dětem velmi doporučuji
XXX
příjemná, ohleduplná, jemná, profesionální přístup