Hledejte v názorech
Vlasta Walková
Moje milovaná paní Dr. Samiecová, je velice hodná, ochotná mi kdykoliv dle potřeby pomoct, je výborná zubařka, neli nejlepší v okolí, ale co si na ní a p. sestřičce p. Lucce velmi vážím, že jsou lidské. Velice si toho vážím a je mi ctí, že můžu říct, že se o mne a můj chrup starají. Kdykoliv je potřebuji, dveře mám otevřeny. Srdečně děkuji. Walková Vlasta
Pavla P.
Velmi milá paní doktorka i sestřička. Moc oceňuji přístup k mé dvouleté dceři. Mohu vřele doporučit.
ka.qjinka.trinec
K zubaři jsem se vždycky bála chodit, ale od doby, co chodím k paní doktorce Samiecové, nemám vůbec strach. Doktorka s paní sestřičkou jsou velice milé, ochotné, všechno mi vysvětlí apod. Kdybych věděla dřív, že existuje takový zubař v Třinci, neváhala bych a zbytečně bych nezůstala u svého původního zubaře, který nadělal víc škody, než užitku. Jsem šťastná, že navštěvuji tuto ordinaci a můžu vřele všem doporučit, protože takový servis a fér jednání, které je nadmíru přátelské, se nevidí u zubařů každý den. :-) Ještě jednou díky. Karolína
Martin L.
Nebyl jsem u zubaře řadu let , kvůli svému strachu díky zubařů před paní doktorkou ... Díky velkému kazu jsem byl nucen vyhledat narychlo zubaře , a doktorka byla velmi ochotna a přijala mě ..Doktorka je velmi milá , šetrná , komunikativní , takže dokáže seznámit pacienta podrobně a jasně co ho čeká a co bude dělat... Můžu jen doporučit
Ivana
Dobrý den,u předchozího zubaře jsem se setkala s arogantním a nelidským chováním a tak jsem jeho ordinaci opustila i s rizikem,že jsem měla akutní problém.Paní doktorka Samiecová mne přijala do své péče a musím uznat,že s takovým přístupem ve zdravotnictví se člověk setká vzácně.Jsem nadšená z přístupu a chování paní doktorky a to nemluvě o hrozně šikovné a milé sestřičce.Paní doktorka si udělala čas a podala maximum informací,pěkně a srozumitelně mi problém ukázala na OPG snímcích a popsala varianty,jak daný problém můžu řešit.Takže pokud má někdo nepříjemného lékaře a obavy z vyšetření u něj,nebojte se jen vyměnit-musím paní doktorku jen doporučit!Já jsem nadšená a nezbývá mi než dát nejlepší hodnocení!:-)
Lucka Krupová
Velice šikovná zubařka, opravdu se pečlivě stará a má i moc milou sestřičku.
Niki
Nejúžasnější paní zubařka jakou znám :-) ! ... Přístup super,vlídná,milá a pracuje bezbolestně a pečlivě. Když jsem u ní byla poprvé, tak jsem šla naprosto spokojená a hlavně jsem měla chuť se vrátit, protože takovou ochotu jsem nezažila nikde. :-) Toto není zedník, jako jiní, ale opravdu zubařka ! Doporučuji všem
anonym
Jsem ráda, že jsem narazila na takovou paní zubařku, je velice hodná a poctivá,
měla jsem zničené zuby od ošetření jiným stomatologem dala mi vše do pořádku i
sestřička velice milá a hodná, supr.
Alex
Skvělá lékařka s velmi profesionálním přístupem k pacientům.
já
paní doktorka je velice citlivá, rychlá a velice dobře se postará i o těžce zvládnutelné děti.