Vladislav Purchard
Zkráceně - na jedné straně mi plomby dával, na druhé vypadávaly, zub který bolel, bolí míň, nicméně pořád, zub, jež byl dle pana doktora již před několika měsíci na vytrhnutnutí a pobolívá mám pořád (zřejmě proto, že je "na pokladnu" a nemůže inkasovat nadstandart). Přednostně dělá zuby "s malým doplatečkem", jak říká. Vůbec jsem léta platil jako mourovatý a zuby nevydržely v pořádku déle než několik měsíců. Měl jsem zdrhnout dřív.
Maruška Janová - Durdisová
Pan Evžen Černý jako zubař je úžasný, ví co dělá a umí odvést úžasnou práci, umělé zuby dělá takové jako nikdo. Jen jeho osobní sestra je nepříjemná - nechápe že se hodně bojím a mám dost špatných zkušeností od jiných zubařů - proto práce je se mnou dost složitá, ale pan zubař to chápe a proto si ho vážím.
jitule.zemanova
Musím se připojit ke všem spokojeným zákazníkům ( pacientům ), kteří navštěvují ordinaci Mudr. Černého.
Je to velmi schopný, svědomitý, zodpovědný a pozorný doktor. S jeho profesionálním přístupem jsem byla velmi spokojená. Chtěla bych také poděkovat sestřičkám. Všichni jsou moc hodní, vstřícní a milý. Nejdůležitější však je, že znají svoji práci a to se cení.
Přeji panu Mudr. Černému mnoho spokojených zákazníků.
Ještě jednou moc děkuji
Jitka Zemanová
Radek Weingart
Chodím k němu něco více jak 5 let a mohu říci, že jeho přístup k práci je profesionální. Jeho práce je na stejné úrovní. Některé věci mne dokonce překvapili, že zubař i dělá. Radek Weingart
galapa
Musím pochválit nové ordinace, moc nám líbí. Pan doktor se sestřičkou jsou úžasní, jsme moc rádi, že je máme. Jejich péče o pacienty je příkladná. Díky za ně.
T.J.
Chvála je příjemná, ale hledám nového zubaře, proto uvítám konkrétnější názory v čem je tak dobrý. Prosím o věcnější hodnocení. Také by mne zajímalo, jakou má laborku? Umí umělé zuby?Děkuji.
Zuzana Mudrová ml.
Nemám na pana doktora ani na sestřičku jedinou výhradu. Oba dva jsou perfektní a i přístup je velice milý. Kéž by se takhle chovalo více lékařů. Moc si ho vážím. I jeho trpělivosti se mnou - bojím se zubaře pořád, i když mi třeba nic nedělá :) :) :)
Je trpělivý a chápavý a vše mi vysvětlí. Nikdy bych neměnila.
Marcela Sadovská Lorencová
nejlepší zubař, kterého jsem kdy poznala
Tomáškovičová Petra
.....velice neobyčejný lékař...plus kvalitní personál,nemám co dodat co slíbil vždy dodržel...co se bolesti týče :) děkuji
Váš účet byl odstraněn
Nejlepší zubař jakého jsem měl, s jakým koliv problémem se přihlásím, tak ho vyřeší bezproblému. Být všichni zubaři jako pan Černý, tak se lidi nebojí chodit k zubaři :)
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ústí nad Labem
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem