Praktický zubní lékař
Na Nivách 19/1058, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

T
Umístění: Praktický zubní lékař Jiný

K panu doktorovi chodím minimálně 15 let. Srovnání mám jen se zubaři ze socialistické a raně postsocialistické minulosti a mám za to, že je to velmi dobrý zubař, ceny má tak střední (ale fakt přesně nevím, ceny ostatních zubařů znám jen z doslechu). Rozhodně mně vždy vyšel vstříc, např. když mně spadla korunka pár dní před odletem do Číny, za dva dny jsem ji měl zpátky. Také u mě získal body tím, že mně celkem upřímně rozmluvil implantáty, i když je dělá a jistě se tím připravil o lukrativní zakázku. Za mě palec nahoru.

Umístění: Praktický zubní lékař Jiný

K panu doktorovi jsem chodila od svých pubertalnich let (ročník nar. 1986) s dobrým pocitem,že mi kazdorocne kontroluje chrup skvělý zubar. Bohužel na dovolené mě začal bolet zub pod korunkou a musela navštívit jiného zubaře. Po provedeném rentgenu cmi byla položena otazka: kolik let jste proboha nebyla u zubaře? Máte několik kazu pod plombami,nevyplnene kanalky u zubu,který byl pod korunkou a musel ven,takže čekám na implantat. V roce 2019 jsem byla u pana doktora dokonce 2x kvůli těhotenství,abych si byla jistá,že jsou me zuby v pořádku. Vždy jsem vyšla z ordinace za 10 minut se slovy vše v pořádku! Momentálně ani po 5 návštěvách u jiné paní zubařky nemám všechny zuby hotové. Můžu být ráda,že mi dovolenou pokazil bolavý zub,poněvadž bych za pár let skončila jako bezzuba babka.

Takže zubní kámen absolutně neumí odstranit museli mi ho znovu odstranovat na dentální klinice a kroutili hlavou.Navíc jsem mu nechala za jeden zub 1700kc a nechal mi tam kaz!!!a dale umrtvil zub vytahl nerv a nechal me s otevrenym zubem!!!!raj pro bakterie..cili co říct vskutku doporucuji..Zajdete jinam a srovnejte mozna budete prekvapeni jak vás ošetří jinde!!!

dobrej!

Vřele doporučuji, je rozumný a ochotný a na rozdíl od jiných nevyvrtá vše bez rozvahy. :) Navíc cenově přijatelný.

Naprostá spokojenost

Je OK :-)

Pan doktor je velmi šikovný a ochotný, perfektní práce. Doporučuji

Za dlouhá léta, co mě ošetřuje, se nestalo, že bych nebyl spokojený. Pan doktor je velmi šikovný, rychlý a příjemný. Používá kvalitní materiály a před zákrokem vždy pacientovi vysvětlí, co a proč bude dělat a kolik to bude stát. Mohu doporučit.

I

Pan doktor je velmi šikovný, rychlý, příjemný, doporučila jsem ho skoro celé rodině, všichni jsou spokojení a navíc je motorkář!