Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
V. K.
Poslední návštěva mě bohužel donutila změnit doktora. Problém vidím hlavně v komunikaci. Paní doktorka není schopna srozumitelně vysvětlit, jakou má člověk diagnózu ani dát jasné pokyny ohledně léčby. Vše ve spěchu vydrmolí a monolog doslova utne slovem "Nashledanou". Pokud má člověk kožních problémů více, není šance, aby odešel s tím, že ví co a jak mazat. Posledně jsem paní doktorku při odchodu požádala o krátké shrnutí, co mám tedy dělat, protože jsem ze všeho opět měla guláš. Odbyla mě s tím, že na to nemá čas, že má v čekárně plno pacientů a že na to určitě přijdu sama. Ano, nebyla jsem objednaná, protože jsem měla akutní potíže, a ano, v čekárně opravdu bylo plno. Ale ani to myslím není důvod k tomu, abych odešla s receptem na něco, co nevím jak a kam použít, a ještě se cítila jak dotěrný hmyz.
JV
Nejlepší lékařka jakou jsem kdy měl. Empatická, milá, opravdu se snaží pomoci. Pracuje rychle a efektivně. Moc se mi líbí, jak nahlas "přemýšlí", člověk pak získá stoprocentní důvěru v její odbornost. Je vidět, že ji práce baví.
fana.cenek
Velice příjemné jednání a profesionální přístup. Paní doktorka mi pomohla vyřešit můj problém k mojí maximální spokojenosti. vřele doporučuji:-))
J.N.
K paní doktorce zajdu jednou za čas s problémy spíše kosmetického rázu, než s nějakým závažným problémem. I tak si ale troufám tvrdit, že je dobrou lékařkou a mohu ji jen doporučit. Je milá, usměvavá, plná energie a dokáže dobře poradit. Léčba, kterou mi doporučila, mi vždy stoprocentně pomohla.
lip
ano,naprosto souhlasím s ostatními příspěvky a vřele doporučuji.
Iveta
velmi příjemná,hodná,usměvavá,veselá paní doktorka ! .:) Chodím k ní od druhé třídy, a jsem maximálně spokojená takových lékařů kdyby bylo více
Můžu jen zopakovat příspěvky ostatních. Milá, ochotná, usměvavá.Vše pěkně vysvětlí.
Nelze než ji doporučit.
Ochotná, příjemná, vynikající diagnostik. Rozpoznala mi podezřelé znamínko a dost možná tím i zachránila život. Díky, paní doktorko.
Milá, ochotné a vtipná lékařka, vřele doporučuji
Velice milá paní doktorka, která vše pečlivě a srozumitelně vysvětluje. Bere pacienta jako člověka. Poradila mi co je pro mne nejlepší, probrali jsme několik způsobů léčení, jak se to bude hojit, atd. Jsem s ní velmi spokojen. Vřele doporučuji. A co víc, sestřička je také velmi příjemná, s čímž jsem se v českém zdravotnictví setkal snad poprvé.
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den,
Byl jsem u Vas na vysetreni znamenek a dostal jsem zadanku na odstraneni dvou z nich.
Bohuzel zde maji smluvne jinou pojistovnu, tak bych chtel touto cestou pozadat o jinou variantu.
Pokousim se vam cele tyden dovolat. Bud to nikdo nebere, nebo je obsazeno.
Prosim o odpoved.
Diky,
Dobrý den, je mi lito, že tato situace nastala. Protože je mi utajeno vaše jméno i pojištovna, tak mohu mluvit jen obecně.
Pokud nejsme schopni provést excize na našem pracovišti z kapacitních důvodů, naše termíny jsou nyní již říjnové, pacientům dáváme doporučení, aby jejich znaménka, která můžou být nebezpečná, byla vyříznut ana chirurgii.
Nabízíme některé ambulance- Plastická chirurgie v Řečkovích, nebo ambulanci mudr. Petra Diviše na Viniční. To jsou lékaři, s kterými máme osobní zkušenosti a kteři mají termíny do měsíce, tedy kratší než my. Ale můžete se objednat na jakoukoliv chirurgickou ambulanci, která má s vaší pojišťovnou smlouvu. Informace z Berkové jsou termíny na podzim. Děkuj Eva Zichová. Zároveň prosím, abyste po excizi měl minimalně 14 dnů klidový režim a jizvu chránil před sluncem. ..Pěkný večer . Pokud máte ještě další dotaz, rada jej zodpovím
měl bych prosím dotaz: je možné se nakazit např. kapavkou při chráněném orálním styku (kondom)?
V sobotu večer mně byl poskytnut orální sex, kdy jsem použil kondom, plus slečna si pomáhala rukou.
Od neděle ráno až do dnešní doby musím celkem často chodit na záchod - čůrat, první dva dny to bylo v pohodě, od středy mě už trochu "svědí, pálí" ústí močové trubice (nevím, zda to není způsobené právě častým chozením na záchod).
Jinak při čůrání mě nic nepálí, nebolí. Teplotu nemám a výtok, který je touto nemocí známý, taky není.
Můžete mně prosím poradit?
Děkuji.
Dobrý večer. Vzhledem k přítomnosti klinických přiznaků Vám doporučím vyšetření.Aby mohlo byt provedeno ihned v pátek či v pondělí, prosím nevymočen na
na venerologické ambulanci. My tuto ambulanci nemáme. Možno využít ambulance v Brně FNuSA nebo FN Bohunice či dle dohledáni u kolegů . Klidný večer.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně