Pomohu velmi ráda všem, kteří hodlají na sobě pracovat a TOUŽÍ posunout se do předu, kteří neustrnuli a touží být lepší - VÝKONNĚJŠÍ, spolehlivější, kreativnější, nebojím se zde napsat i KRÁSNĚJŠÍ, PROTOŽE ZBAVENÍM SE břemen a bloků, které jsme na sebe naložili v dětství, nebo v minulých životech, může každý jenom získat.KAŽDÝ PROBLÉM JE NAŠE VÝZVA -KAŽDÝ PROBLÉM MÁ SVÉ PŘÍČINY A POCHOPITELNĚ JSOU NĚKDE KOŘENY TOHOTO PROBLÉMU.
OSVOBODIT se od NEGATIVNÍCH VZORCŮ A PROGRAMŮ každý v sobě objeví své pravé já.
Snažím se najít příčiny, bloky a vyčistit vše, co nás svazuje, omezuje, blokuje a nedovolí rozvinou svou IDENTITU.
ZPŮSOBÚ a technik je mnoho, mnohé jsem sama na sobě vyzkoušela - KAŽDÝ ČLOVĚK JE ORIGINÁL A S KAŽDÝM SE POCHOPITELNĚ VŽDY DOMLUVÍM NA POSTUPU LÉČENÍ.
Vždy maximálně respektuji možnosti daného klienta a maximálně se mu snažím vyjít vstříc, tak aby léčení mělo maximální POZITIVNÍ efekt.
Diskrétnost je naprostá samozřejmost.
Eva Zelená
Léčení na dálku -poradenstství v krizi • Od 100 Kč
PORADENSTVÍ V OSOBNÍM ROZVOJI -SEBEPŘIJETÍ,SEBELÉČENÍ,SEBEPOZNÁNÍ
SEZNÁMENÍ-VZTAHY LÁSKYPLNÉ ,ZDRAVÉ,ŠŤASTNÉ • Od 500 Kč +1 Více
TERAPIE SRT,REIKI,MASÁŽE,FYZIOTERAPIE ,MASÁŽE • Od 500 Kč
Zobrazit ostatní profily lidových lečitelů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Léčení na dálku -poradenstství v krizi
Od 100 Kč
PORADENSTVÍ V OSOBNÍM ROZVOJI -SEBEPŘIJETÍ,SEBELÉČENÍ,SEBEPOZNÁNÍ
SEZNÁMENÍ-VZTAHY LÁSKYPLNÉ ,ZDRAVÉ,ŠŤASTNÉ
Od 500 Kč
TERAPIE SRT,REIKI,MASÁŽE,FYZIOTERAPIE ,MASÁŽE
Od 500 Kč
Alternativní medicína
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Eva Zelená? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor