Eva
Paní doktorka je velice vstřícná a hodná. Za ošetření nevybírá žádné poplatky. Je to jedna z mála stomatologů, kteří nevydělávají na lidské bolesti.
Názor pana Krusberského je zcestný, chodil k ním 20 let zadarmo a s péči byl spokojený, nyní se jí snaží jen pomluvit a pošpinit její jméno. Je to její bývalý zeť. Proto jeho recenze je jen snůška lží.
Marta
Dobry den,
Paní doktorka je velmi vstřícná a má profesionální přístup, ochotná vyjít vstříc. Nechala jsem si okorunkovat celý vršek a paní doktorka to spolu se zubní techničkou zvládla za 2 týdny !!! Děkujeme Vám , chodíme k Vam celá rodina a chválíme si vás.
A jak vím tak pan krusbersky k ní vůbec nechodí možná tu ordinaci viděl někde z dálky!
petr.krusbersky
Paní dr. je už stará a ošetřuje zuby starými a špatnými metodami. Nevyžaduje návštěvy zubních hygienistů, což je základ pro udržování zdravých zubů. Plombuje zuby zdarma, ale plomby vydrží pár týdnů maximálně měsíců, takže kolem padesátky vám vydrží žalostné torzo v puse. Kdo chcete přijít o svůj chrup co nejdříve, buďte paní dr. věrni i nadále.
Zaoralkoá
Léta už chodím k paní doktorce a nikoho lepšího ,ochotnějšího ,jsem ještě nepotkala a moc jí děkuji.
Nedělá rentgeny a nevidí viditelné kazy. Takže po přestupu k novému zubaří vám najdou i 10 kazů. Paní zubařka má velmi špatnou pověst, ale to člověk zjistí až když má problém a poptá se. Nedoporučuji.
Dobrý den, k paní doktorce jsem chodila od střední školy.Na preventivní prohlídky jsem chodila pravidelně a vždy bylo vše v pořádku. Když jsem si našla kaz, tak jsem jí musela přesvědčovat že to kaz je, neboť ho paní doktorka neviděla a přitom mi chyběla skoro půlka zubu. 2x mi ztratila kartu a na dotaz co s odhalenými krčky řekla pouze "už nic". Po těhotenství jsem přešla k jiné zubařce, které mě hned poslala na rentgen a ten odhalil že veškeré zuby co mi paní doktorka vrtala, tak vrtala špatně. V mrtvých zubech mi nechala nervy a podobně. Absolutně nedoporučuji
Vstřícný přístup k pacientům.
Dobrý den, chodila jsem k paní zubařce několik let. Pravidelně jsem podstupovala preventivní prohlídky, které trvaly cca 1 minutu s tím, že to mám překrásné.
Po změně zubaře, mi bylo nalezeno 8 kazů z toho 4 mi byly oznámeny bez rentgenu.
Když jsem psala na stomatologickou komoru, tak mi bylo řečeno, že zubař nemusí dělat rentgen. Absolutně nedoporučuji